Egy ideje már attól hangos a sajtó, hogy Berki Krisztiánék élőben fogják közvetíteni párja szülését. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk az online streamre jegyet kell venni, ami 1490 Ft-ba kerül.

Berki szerint nem pénzért árulják Mazsi szülését

Ezen kívül elindítottak egy nyereményjátékot is, amivel 100 ezer Ft-ot kaphat az, aki eltalálja a baba súlyát és hosszát, illetve beköveti Krisztián és Renáta (Mazsi) Facebook oldalát és persze kommenten bejelöli még két olyan ismerősét, aki örülne a nyereménynek.

A babavárás eseményeiről a pár folyamatosan értesíti követőiket, azonban sokan elkezdték támadni őket amiatt, hogy pénzért árulják a szülést. Berki most megszólalt a Borsnak.

Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését, a második lányom érkezését

- jelentette ki határozottan Berki Krisztián. Elmondta, ez lesz életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata, amit szeretnénk megosztani azokkal, akik kedvelik és szeretik őket.

A szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető a teleport.hu-n, aminek az első két szakasza mindenki számára, aki szeretne velünk ott ülni a kocsiban, beszáguldani a kórházban, valamint együtt vajúdni az apával és az édesanyával, ingyenesen elérhető lesz. Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik

- tette tisztába a dolgot az édesapa.

A tartalom később is elérhető lesz bárki számára. Azon trollok, akik az első kettőn jelen voltak, a harmadik rész helyett maximum csak magukat nézhetik otthon a tükörben

- kommentálta Krisztián a gyűlölködők kommentjeit.

Forrás: borsonline.hu
Címlapkép: Facebook/Berki Renáta

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Múltkor betértem a pékségbe, ahol az eladó közölte az általam választott pogácsával kapcsolatban, hogy élete egyik legfontosabb és legmeghatározóbb süteménye, amit szeretne megosztani velem. 110 forintot kért.
Persze nem pénzért árulta a pogácsát, hanem megosztotta velem és pedig anyagilag támogattam ;)
Lepényleső
Onnan ha nézzük,hogy a magyar Ft.-ot pénznek nevezni ...?
Egyébiránt hasonló karakterek szoktak igazat mondani,
cirka amikor a szülő anyával együtt szoktak vajúdani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.