Ahogy arról korábban beszámoltunk, pénteken virradóra megszületett Berkiék kislánya, azonban az élőzés nem okozott osztatlan sikert, durván betámadták Mazsit a kommentelők, még azt is megkérdőjelezték, hogy valóban élő közvetítésben szült-e.

Megszólalt Berki a szülés közvetítésről – az is kiderült, hányan nézték
Fotó: TV2

Berki közösségi oldalán azt írta, az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt.

A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak. A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt.

- írta a képhez. Ebből ugyan pontosan nem derül ki, hogy magát a fizetős tartalmat mennyien nézték meg. Ahogy azt korábban megírtuk, Berki Krisztián azt mondta, hogy 

a szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető a teleport.hu-n, aminek az első két szakasza mindenki számára

A világrajövetelért pedig az érdeklődő nézőknek 1490 Ft-ot kellett fizetni. Mindenesetre, ha a 195 ezer ember megnézte volna a fizetős tartalmat az valamivel több, mint 290 millió Ft lenne.

Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma

- folytatta Berki a kép leírását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

a berki(@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Ami ettől érdekesebb:

Ez a kiugró érdeklődés kezdetben túlterhelte ugyan a szervereinket azonban munkatársaink rohamtempóban rövid időn belül el tudták hárítani a problémát, így a #legkisebbberki világrajövetelét már zavartalanul nézhették az érdeklődő rajongók.

A Teleport.hu oldalán egyelőre csak Berkiék tartalmai érhetőek el, ami annyira nem is lenne meglepő, hiszen a cég 2021-ben lett bejegyezve, ebből kifolyólag nemrég indulhatott. Azonban Berki megfogalmazása alapján, mint "szervereink", "munkatársaink" egészen úgy tűnhet, mintha több köze lenne az oldalhoz, mint, hogy csak tartalmat töltött fel.

Forrás: Instagram/berkikrisztian
Címlapkép: TV2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.