Ahogy arról korábban beszámoltunk, pénteken virradóra megszületett Berkiék kislánya, azonban az élőzés nem okozott osztatlan sikert, durván betámadták Mazsit a kommentelők.

Berki Mazsi nem is élőben szült?
Fotó: TV2

Többek szerint akadnak gyanús dolgok az élő közvetítést illetően, amiket hozzászólásban is megírtak, de azok hamar eltűntek.

Volt, aki a Mazsi által megosztott szülés előtti fotót firtatta, miszerint ott még Berki Mazsi haja göndör volt, a felvételen pedig már egyenes, ezen kívül Krisztiánon is más ruha volt a felvételen, mint a megosztott képen. 

A Life.hu-nak is feltűnt, hogy a kommentelők szerint valójában egyáltalán nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy azt bemutatták a fizetős videóban.

Az eseményeket rengetegen követték élőben, és többeknek fel is tűnt néhány furcsaság, amiből arra a következtetésre jutottak, hogy Berkiék valójában nem élő műsort adtak gyermekük világrajöttéről, hanem egy előre felvettet.

Kb. 1500-an fizettek az élőért, szóval kb 2 000 000 Ft-ot adtak nekik az emberek egy olyan közvetítés miatt, ami tegnap lett felvéve (fény az ablakon át a végén, és a CTG-készüléken nov. 3. dátum...)

- írta egy kommentelő, akinek a hozzászólása azóta már nem látható az interneten. Az egyébként megfigyelhető, hogy mind Mazsi, mind Krisztián oldalán gyanúsan nincsenek az élő szülést firtató hozzászólások.

Ráadásul mikor kiemelték a babát, akkor mondta a szülészorvos, hogy 5 óra 3 perc 

- fűzte hozzá állítólag egy másik hozzászóló.

Az 5 órai időpont (legyen az hajnali vagy délutáni) azért sem stimmel, mert az élő közvetítés idővonala szerint a kis Emmának nagyjából éjfél után kellett volna megszületnie.

Az Index egyik olvasója szerint az is gyanús, hogy bár a szülés a közvetítés alapján késő este zajlott, a szülőszobában lévő ablakokon már jól látható volt a beszűrődő napfény.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Esetleg a Berki szült ? ( nagyon várom a híreket )
Clavigo
Esetleg a Berki szült ? ( nagyon várom a híreket )
Eladott Ország
"Ez a testet öltött büntetőfékezés. Amit Orbán is művel velünk, akik az ország nevű buszon utazunk. Mert tehetetlenek és kiszolgáltatottak vagyunk egy luxuskormány hóbortjaival szemben. És ha nem jól viselkedik a buszvezető, akkor besatuzik előttünk. Ha nem kapaszkodunk, akkor jó esetben csak összetörjük magunkat. Rosszabb esetben kileheljük a lelkünket. Aztán amikor kérdőre vonják a tettest, akkor hazudozik, mellébeszél, sőt a buszvezetőt okolja, hogy nem állt meg. Így kell ezt csinálni. Így kell bánni velünk, ezt kell erősíteni a fejekben. Van aki megteheti, és meg is teszi, neked meg nix ugribugri. Ez az üzenete ennek az egésznek, ez a mondanivalója. Senkik vagyunk, és azok is maradunk, ameddig nem takarítjuk el a szemetet, ami már tizenegy éve egyre csak gyűlik az országban. Belészorult a szó, amikor májusban nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és egyéb bűncselekmények elkövetésével vádolták. Berki büntetése: ötmillió forint vagyonelkobzás mellett egy év börtön, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették. Berki Krisztián az ügyben vallomást tett, és elismerte a bűnösségét. A számlagyáros ügyben hatvannál is több vádlott volt, Berki az összesen hatmilliárd forintos adócsalásból 7,6 millió forinttal vette ki a részét. …és akkor a felfüggesztett börtönbüntetést kapott, vasalt heréjű, mások munkájából, hereként élő szélhámos, főpolgármesternek jelentkezett be. Ez azért még poénnak is rossz."
ágimami
Ezeknek csak a pénz számít, nem számít milyen áron!!!
Megtalálták egymást!!:DDD
namihami
Aki ilyen ért hajlandó fizetni is, annak úgyis mindegy! Az már fideszes nem is csak az alja!
human
Hát én nem fogom sajnálni azokat akik előfizettek erre és átverve érzik magukat. Sőt, így lett tökéletes az egész :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.