Járai Máté korábban már vallott arról, hogy hogyan is néz ki gyakorlatban a nyitott kapcsolatuk, akkor azt is elárulta: 15 évig éltek úgy, hogy nem feküdtek le mással.

Járai Máté meglepő intim titkot árult el nyitott kapcsolatukról
Fotó: RTLKlub

Járai az IstenEstben beszélt arról, hogy mit jelentett számukra, amikor mással is megosztották a hitvesi ágyat – írja a Life.hu.

A nyitott kapcsolatot mi is egy fűszerként fogjuk fel, és azt gondolom, hogy ez csak olyan pároknak alkalmas, akik el tudják engedni azt a fajta egót, hogy te az enyém vagy. Nekünk kifejezetten fűszer volt, amikor kettőnél többen voltunk az ágyban.

Forrás: Life.hu
Címlapkép: RTLKlub

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha már ennyit szerepel és folyton a nyitott kapcsolata a téma, nem volna egyszerűbb felvállalni, hogy meleg?
volvós
Buzi - kurva páros...mi ebben a meglepő ???
Nyírfa
Nagyon drukkoltam tavaly, hogy a Nyerő párosban ők legyenek az elsők, de Máté az idei Survivorben eljátszotta a szimpátiámat.
Egyébként kicsit unalmas téma már a nyitott házasságuk, köszönjük, értjük az üzenetét - már, aki -, de legyen elég: jóból is megárt a sok.
Németh István
Magán ügy! @volvós: tulajdonképpen ez az igazság!@Nyírfa: én is tök így vagyok vele, olyan undorítóan viselkedett, hogy egy nagy 0!
Emmersson71
Gondolom, Szájer és Handó is "nyitott kapcsolatban" élnek, mint két ̶r̶e̶n̶d̶e̶s̶ meleg.
Csizmás Kond
Az ilyen emberek csak maguknak és csak a mának élnek, és szégyelli őket úgy a felmenői mint a lemenői...mert bár ma sokaknál elfogadott a csordaszex az még nem menti ki hogy állati ösztönöket hajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.