Az egyik zenész lett beteg három oltás után.

A Blikk cikke szerint lemondta a november 13-ai koncertjét a Karthago, amelyet egy fővárosi helyszínen játszottak volna. A zenekar betegségre hivatkozva mondta le a fellépést, a lap pedig úgy értesült, hogy az együttes egyik tagjának koronavírus-fertőzése miatt kellett halasztani a koncertet. 

A Karthago is lemondta a koncertjét a koronavírus miatt

Szigeti Ferenc, Kiss Zoltán Zéro, Gidófalvy Attila, Kocsándi Miklós, és Takács Tamás, a Karthago együttes tagjai, miután átvették a Máté Péter-díjat Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől a Pesti Vigadóban 2021. június 15-én. A március 15. alkalmából odaítélt díjak átadását a koronavírus-járvány miatt halasztották el június 15-re.

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

A lap érdeklődésére Szigeti Ferenc, a Karthago vezetője nem árulta el, melyikük is kapta el a fertőzést, ám annyit elmondott, hogy már jobban van a zenész. 

Valóban COVID-fertőzés a koncert elmaradásának az oka, de azt nem szeretném elárulni, ki lett beteg. A zenésztársunk már jobban van, kivizsgálták a kórházban, infúziót kapott, de szerencsére nincs komolyabb baj, így már haza is engedték. Ami ijesztő az egészben, hogy ahogy mi, úgy ő is megkapta már a harmadik oltást, mégis beteg lett

- mondta el a Blikknek Szigeti Ferenc, aki azt is hozzátette, amint lehetséges, folytatják a munkát az új albumon, az elmaradt koncertet pedig január 14-én pótolják a tervek szerint.

Forrás: blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.