Berki Mazsi is elkapta a koronavírust. Két tesztet is csináltak, melynek eredménye nagyon megdöbbentette a kisgyermekes édesanyát - írja egy bulvárlap.

Berki Krisztián feleségét megfertőzte a vírus

Fotó: Facebook

A Blikk arra hivatkozik: Berki Mazsi az Instagramon osztotta meg, hogy egy oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, amely pozitív eredményt hozott.

A nő gyorstesztje pozitív lett, majd megcsinálták a PCR-tesztet is, ami ugyanezt az eredményt hozta.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
valóban roppant veszélyes vírus..simán tünet nélkül átment volna rajta..,ha nem akar kampányolni..
vacsi
@Pálinkás Pál: Igen, talán észre sem veszi. Viszont a tesztelés önmagában egy veszélyforrás. Az oltás az igazi segítség!
Pálinkás Pál
@vacsi: te miről gagyogsz?...észre sem veszi, éli tovább az életét...de ti covid tálibok, már a gyerekeknek is idegbajt okoztok...hányok tőletek...elveszitek a gyerekkorukat, holott a 99,9%-uk észre sem veszi ha megfertőződik...az elején mondtam, öregeket kellett volna elzárni, amíg lefut...kínában már el is felejtették a covidot..csak a megvett európai politikusok pörögnek rajta...
division
@Pálinkás Pál: Látom ma is pörögsz mint egy búgócsiga:-) Rohadék szülők, akik megvédik a gyerekeiket, nem igaz? Na de honnan is tudhatnál erről bármit is, se tudományos ismeretek, se kisgyerek...Két 8. - os osztályt zártak most be megint 10 napra covid fertőzött gyerekek miatt (egy kórházban), de nem számít, hulljon a férgese már 14 évesen, nem igaz?
division
@vacsi: Hiába mondasz neki bármit is, nincs covid, nincs oltás, még mindig a tévesen felállított vércsoport teóriában bízik.
jesz
holnap már a vasalós is covidos...ebből vajon milyen üzletet fog csinálni?
kissé felnőttem
ugy látszik nem egy válogatós a virus. lehetett benn jó és rossz szándék, hogy most épp melyik ki kell várni..nincs ám nálam sem kitiltva vagy ideér vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.