Hiányoznak neki a zenésztársai, de úgy érzi, muszáj előrenézni a gyász közepette is.

Készül a december végi Aréna-koncertjére Demjén "Rózsi", ennek apropóján interjúzott vele a Blikk

Demjén legutolsó buliján még Kóbor János és Balázs Fecó is ott állt a színpadon – a szíve szakad meg a zenésznek

Fotó: YouTube/TV2

A cikkből kiderül, Demjén háromszor is beoltatta magát a koronavírus ellen, de még influenza elleni védőoltást is kért. Mint a lapnak elmondta, a járvány idején kissé elbújt a világ elől vidéki birtokán, és egy ideig dolgozni sem volt kedve, így nehezebben születettek meg a dalok. De a közönség hiányzott neki, főleg úgy, hogy tavaly a járvány miatt nem volt koncertjük. Idén viszont nyártól kezdve 18 koncertet nyomott le zenekarával Demjén. 

Az évvégi Aréna-koncert és a járvány kapcsán a következőket mondta a zenész:

Egyébként is azt vallom, belénk nem csap a ménkű. Nem szabad félni, bele kell állnunk ebbe az egészbe, bármi is történik körülöttünk. Ezúttal nem lesz vendég a koncerten, a legutolsó bulin még ott volt mellettem Balázs Fecó és Kóbor János Mecky, a szívem szakad bele, már egyikük sem él. Megdöbentő, hogy épp az én bulimon álltak utoljára közönség előtt.

Muszáj előrenézni a gyász közepette is, mert úgy érzem, a koncertem afféle vízválasztó lesz. Ezt hittel vallom: le kell zárnunk ezt a rossz, félelmekkel, veszteségekkel, fájdalmakkal teli, sötét időszakot. Túl kell lépni az elmúlt hónapok lelki nyomá­sain. Új időszak kezdődik, s talán a dalaim segítenek abban, hogy higgyünk ebben.

Demjén producere, Rózsa István a lapnak elmondta, lesz koncert az Arénában, várják a közönséget, hogy a 75 éves Demjénnel együtt ünnepelhessenek. Annyit kér mindenkitől, hogy a védettségi igazolványukat hozzák el a koncertre, mert az kötelező.

Forrás: blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.