A maszk viselése lényegesen lecsökkenti a koronavírus fertőzés elkapásának lehetőségét, ebben a távolságtartásnál is jobbnak bizonyul – állapította meg egy új német-amerikai tanulmány. Számokkal bizonyították német és amerikai kutatók a maszk viselés hatékonyságát a koronavírus elleni védekezésben. Állításuk szerint a maszk 225-szeresére csökkentheti a fertőzés elkapásának esélyét. A Covid-19 járvány sajnos még messze nem ért […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt a kamu dumát,...akkor hordja aki akarja..
Pálinkás Pál
tenném hozzá..napidoktor...fideszközeli ingatlanos cég bulvárlapja...csak a tudományos értékéről...
division
Japán a legjobb példa erre, hagyománya van náluk a maszkhordásnak, kevés beteg van most is náluk.
Pálinkás Pál
@division: japánban nincs befolyásuk a zsiráfoknak...,ne válaszolj, nem érdekel...
division
@Pálinkás Pál: Megkértelek, hogy felejts el, rendben? Nem foglalkozom a továbbiakban semmilyen konteós hibbanttal semmilyen oldalon. Ne kezdjük újra, maradj magadnak az állatságaiddal, meg akik vevők rá. Már az borzasztó, ahogy Csollányra kezdtétek terjeszteni az aljas hazugságaitokat. Elég.
Pálinkás Pál
@division: te kóstolgattál tegnap...miért itt írogatsz?--menj fidesz fórumra...
Eladott Ország
- Orbán miért nem hordok maszkot?
- Mert a vírus a vírust nem támadja!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/91017655_825040067975902_3945395282098782208_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fjScfiekuJ8AX9YwjJw&_nc_oc=AQnhbxCsip1gd8ngG83R9kKjyD5vhk5GkNdiWHBSF6wzVPyz21ApW5xMyntxcll90ho&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8PguxF87wWUCyDq-0LS0LTXF4IQJ8Aj796hEHdQLE7gw&oe=61DEF7E8
Orbán mikor bukik le. Ez varga Jucusé vagy Szájer viselte? Az illatáról is megkülönböztethetetlené ! Már csak azért is mert más a szaga (illata) ha egy férfi, vagy egy nő viselte ezt a nem fehér színű fehérneműt ! Mellesleg ha Varga Jucusé lenne e fehérnemű , akkor sem tudná "párosítani" Jucussal , mivel gondolom Jucus van olyan szervilis Vikivel szemben , hogy "ilyen akadályokkal" nem fárasztja
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/191702109_1117114572101782_56350658424209560_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=iAYKAdgRu74AX9PUWVT&_nc_oc=AQmnPHK760U0NddkOBs4wPoOYNL-Pw3Sb3xP8LlRMvAIdncKRhexrZil8Y44rXkmen4&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT87blB2wBkJJw9bi__HSzXGlKKIFJduxFhwN9AqpS9wWg&oe=61E0BCCA
division
@Pálinkás Pál: Én nem kóstolgatlak, hozzád sem szóltam már szinte. Elfogadtam, ez a munkád, mindenkinek meg kell élnie valamiből, csak ne úgy, hogy velem társalogsz, mert én nem szándékozom. Írsz egymás után két kommentet 2 percen belül, hátha reagál valaki, hogy tovább folytathasd. Átlátszó nagyon, aztán meg összemosod a fideszt a napi doktorral gyorsan. Szilajpóni akkor egyenlő konteós szélsőjobb, nem igaz? Nekem ne írj ha lehet, veled ellentétben nincs érdekemben kommentelni.
Eladott Ország
@dr bél flóra: ma, 12:14 ♦ Alul sincs maszk. Maszkot csak a papó visel, mert neki már úgyis mindegy, hiszen tizenkettőnél is hatot mutat.
canadahun.com/attachments/maszk-visel%C3%A9s-jpg.1757459/
Pálinkás Pál
nem szóltam hozzád..,ezt írtad rám tegnap f@szfej..
" @Pálinkás Pál: Ne haragudj Pali, de megint ideraktál egy kamu cikket, sajnos nehéz kibírni szó nélkül amit azóta is itt művelsz, amióta belefáradtam az egészbe veled. Legalább a tényeket fogadnád már el, de ti oltástagadók még a halálos ágyatokon, bizonyítottan covidtól megbetegedve is azt mondanátok, hogy nincs covid, nincs oltás. Egyébként meg olyan oltás, hogy jenssen nem létezik, csak szólok, olyan van hogy janssen... "
Pálinkás Pál
@division: " @Pálinkás Pál: Ne haragudj Pali, de megint ideraktál egy kamu cikket, sajnos nehéz kibírni szó nélkül amit azóta is itt művelsz, amióta belefáradtam az egészbe veled. Legalább a tényeket fogadnád már el, de ti oltástagadók még a halálos ágyatokon, bizonyítottan covidtól megbetegedve is azt mondanátok, hogy nincs covid, nincs oltás. Egyébként meg olyan oltás, hogy jenssen nem létezik, csak szólok, olyan van hogy janssen... "
ez mi?...tegnap írtad rám...
Eladott Ország
@dr bél flóra: ma, 12:29 ♦ Sajnos 30 év távlatából, most már kimondhatjuk, hogy inkább Elb@szott Ország, kezdhetjük előröl!
division
@Pálinkás Pál: Köszi, de elég lett volna egyszer is elküldened, bár így dupla pénz gondolom. Igen, írtam is, hogy "alig" reagálok már neked, de néha akkora állatságokat írsz (itt ugye Csollány volt a téma), hogy valóban nem bírtam ki, de azt hiszem ez messze nem sok, főleg nem annyi mint amennyit te írsz itt egész nap. A gond az, hogy a hazugságaidat olykor azért meg kell cáfolni, mert még nagyon elszabadulsz, bár ennél jobban nehéz lenne. A Janssen egy esetben okozott állítólag halált, ezért függesztették fel Szlovéniában, viszont egyáltalán nem bizonyított hogy az okozta, pont mint az Astra esetében még az elején, amikor kiderült hogy hemofíliás betegeknek is beadták. Emberi mulasztások ezek, nem a vakcinák mellékhatása, pont mint nálunk a Sino esetében, amikor is krónikus betegeknek és időseknek adták, holott az ajánlásban más szerepelt. Sajnos továbbra is alpári vagy és agresszív, tipikusan szélsőjobbos. Mész tüntetni, vagy otthonról figyeled majd a vandálokat?
Pálinkás Pál
@division: még nem tudom...németországban, belgiumban már kinn lennék..csak a szájtépés nem érdekel, attól nem lesz változás..
dr bél flóra
@Eladott Ország: A linkre kattintottam, de nem az jelent meg, aminek kellett volna! Ezért a ???
Istenakinincsen
Ezt tényleg ilyen nehéz megérteni?
A maszk a másik embert védi meg inkább és nem azt aki hordja.Aki felveszi az tekintettel van a többiekre mert őket védi az ellen amit kiiheg.Senki sem tudja hogy fertőzött,fertőző vagy nem,főleg ameddig tünetmentes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.