Úgy tűnik, kezd veszíteni erejéből az Egyesült Államokban az omikron variáns, ahol napi szinten volt, hogy egymillió feletti fertőzésszámot is jelentettek. A Washingtoni Egyetem professzorai szerint kijelenthetjük, hogy a COVID, mint világjárvány, már a múlté. Mint vírus? Az már más kérdés. A Bloomberg beszámolója szerint kezd veszíteni erejéből az omikron-hullám Amerikában, igaz, a szakemberek azt […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Peller Anikó: Így igaz. Nagyon örülünk a jó híreknek de ennek ellenére még jelenleg kötelező szárazon tartani a puskaport a covid ellen, vagyis betartani az összes védekezési módot ami rajta van a svájci sajt ábrán.
nemkati
@emerencia: Mi van a svájci sajt ábrán?
Gazella
Nah mivel folyamat hideg van es seper az eszaki szdl iziben eltunik a virus s bakterium... kija franc gondolta hogy telen tombolnak ezek a szerencsetlenek... inkabb a melegben szoktak vihancolni nem a hidegben... ami tejreng a levegoben az a kieresztett biologiai fegyver.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.