Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata valamiért nagyon sok embert érdekel, és már rögtön a kapcsolatuk az elején bántó megjegyzésekkel, kritikákkal, pletykákkal kellett szembenézniük.

Kulcsár Edina az őt ért gyűlöletáradatról: "meg lehet szokni a bántást"

Erről beszélt most Kulcsár Edina a Best magazinnak.

"Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Most már azt mondom: meg lehet szokni a bántást. Lassan az lenne a furcsa, ha nem arra ébrednék, hogy bődületes hülyeségeket írnak rólam. Többen mondták, hogy Magyarországon hasonló még nem történt. Megtisztelő, hogy mi vagyunk az elsők"

– mondta a lapnak Kulcsár Edina.

"A családom, anyukám és a barátaim abszolút mellettünk állnak, támogatnak minket. Ők be voltak avatva, tudják, mikor mi történt, teljes képük van a történetünkről. ezért is háborodnak fel, amikor hazugságokat hallanak, olvasnak rólunk... Értem, hogy ez másoknak érdekes, de nekünk ez az életünk, és azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni"

– jelentette ki a modell.

"Összegezve, ez a felhajtás egyáltalán nem jövedelmező. Sőt! Aki jártas az üzleti életben, pontosan tudja, hogy egy ilyen botrány senkinek nem használ. A vállalkozásaim szerencsére mennek, amennyire tudok, segítek is a kollégáimnak, de nagyon várom, hogy elcsituljanak végre a kedélyek. Eleinte azt hittem, mint minden csoda, ez is három napig tart majd, de most már három hétnél járunk. Őszintén szólva, most már azzal is kiegyeznék, ha három hónap múlva nyugalomban élhetnénk"

– vallotta be Edina.

Forrás: Best magazin, Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha jól emlékszem nem az ismeretlen embereknek volt a kívánsága, hogy kiteregesse a magánéletét.
Pági
Kellett valamit csinálni,hogy elhitesse magával, meg a rajongóival, hogy mekkorát fontos ember.Megtörtént ,most már eldugulhatna.
jesz
Nem, a bántást nem lehet megszokni...az beég a lelkedbe, és örökre ott marad..

Majd figyeld meg, hogy a pasid hogy reagál...az ágyban is ott a sok gyalázás, alázás, és ez kihat a libidóra...az pedig észrevehető...a vége a tipli...
volvós
Ócska ringyó " védekezés ",,,,,neki mindegy mit mondanak róla,
majd ha fogy a pénz, másképp dadogsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok