Bige László évek óta a Forbes 50 leggazdagabb magyar listájának előkelő tizenkettedik helye környékén tanyázik. Becsült vagyona 100 milliárd forint körülre rúg és a Forbes cikke alapján már több ízben indult ellene eljárás, többek között vesztegetés elfogadásával és hűtlen kezeléssel is gyanúsították már.Bige először jó kibabrált Mészáros Lőrinccel, majd lenyúlta kedvenc világsztár-fellépőjét is

Most igazán exkluzív módon ünnepelte a születésnapját a budapesti Corinthia szállóban. A Bors birtokába került felvételek szerint a világhírű skót zenész, Rod Stewart is feltűnt abban a kétszáz fős vendégseregben a milliárdos születésnapjára gyűltek össze Budapesten. A lap információi szerint a világsztár ilyen fellépésért 100 ezer dollárt is elkér, ami körülbelül 30 millió forintnak felel meg.

A lap úgy tudja, hogy Rod Stewart közel egyórás koncertet adott, aminek a végén személyesen köszöntötte fel Bigét – ez egyébként feláras. Az információk szerint a muzsikus egy komplett zenekarral és magánrepülőgéppel érkezett a szülinapi bulira.

Tavaly már nagy port kavart, hogy a zenész volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea sztárvendége az év esküvőjén. Nem tudni, a nemzet gázszerelője mennyire veszi rossznéven a duplázást, ám valószínűleg a viszony már így is feszült a két milliárdos között, mivel a műtrágya-király nemrég igencsak kibabrált Mészárossal. 

Akciót hirdetett ugyanis a Bige érdekeltségébe tartozó Nitrogénművek: tonnánként csak 199 ezer forintért adja a pétisót. Mészáros Lőrinc cége, az Agrolink az elmúlt két hónapban 10,5 milliárdért vásárolt be Bigénél, akkor viszont 217 ezer forintért kínálták a műtrágya tonnáját. Nagy akcióról maradhatott így le Mészáros Lőrinc. Tonnánként akár 18 ezer forinttal, nagyjából 8 százalékkal is kevesebbet fizethetett volna Bige Lászlóéknak, ami a 10,5 milliárdos bevásárlásnál már jelentős megtakarítást jelent (feltételezve, hogy csak pétisót vásárolt az Agrolink).

Forrás: Blikk.hu/Forbes.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Hát ha jó helyen lakott volna nem 100 hanem 500 milliárd lenne a vagyona. Bár a lakhely még kevés gázszerelőnek is kellett volna lennie. Abban a szakmában van az igazi gazdagság !
jesz
ilyen szaron törik a fejüket? Lenyúlta az ünnepi ötletet? Ugye ez csak vicc?
FLETÓ
Licitálunk, licitálunk?! Aztán a saját csapdánkba esünk bele!!!
FLETÓ
@Horizont: Te okos vagy! Tudod, az erősebb kutya baszik!
kormanyos63
Na ezt a "lenyulást" sokszorosan vissza fogja venni Bigétől a felcsuti pszichopata lótolvaj törpepatkány diktátor, ebben biztos vagyok!
Ami pedig Rod Stewartot illeti,- akinek a zenéjét én is szeretem- én nem tudnék neki a fellépéséért 30-millió forintot fizetni, maximum csak 10-ezer forintot, gondolom, annyiért meg nem vállalná!!
Szevasztok
Igazán jó rablótolvaj gazember. Imádom.
ómió
A gazdák pénze lenyúlása után egy "világsztár-fellépőé", efftársilag, már biztos meg se kottyan!
teuton
@ómió: Analfabeta efftars! A GAZDAK olcsobban kaptak, mint a gazda penztarosa! Capito?
surdilloFUJT
@teuton: Az omió egy furunkulus orbán seggén!!!
karma1
@FLETÓ: Vagyis ezesetben feltetlenul Bige dug, mivel bohocot csinalt meszilolobol! Gratula neki ezert!...:o))))
ómió
@teuton: És ezt, ugye, önnön efftársiasságát másrahazudni igyekvő gügyüge efftárs, onnét lehet tudni, hogy a versenyhivatal Bige efftársatokat kartellezés keretében elkövetett árdrágítás miatt marasztalta el milliárdokkal!? Valami átütőt hazudj, ám, erre!
karma1
@FLETÓ: Koszi, itt mindig. De akkor Magyarorszagon lemegy. 12 ora kulonbseggel...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.