A március 8-ai nemzetközi nőnap alkalmából az Európai Parlament megbízásából külön felmérés készült az európai nők körében arról, hogy a világjárvány milyen hatást gyakorolt életük különböző aspektusa. A nemzetközi nőnap arra is felhívja a figyelmet, hogy a járvány miatt több fizikai és érzelmi bántalmazás éri a nőket. Továbbiak a cultura.hu oldalon...

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: Cultura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemon tree
Karácsony Gergely:

"Társa nélkül, gyermekeivel menekül az ismeretlenbe. Nem beszéli a nyelvet, nem tudja, mi lesz másnap, nem tudja, viszontlátja-e a párját vagy a gyermekei apa nélkül nőnek fel. Magyarországra jön, nem egy új élet, csak egyszerűen az élet reményében. A gyermekeiért, a családjáért. Hogy túléljék a gyilkos háborút, és hogy egyszer talán mind együtt lehessenek újra. Reggeltől estig, van, hogy tovább is kinn van a Nyugati pályaudvaron. Élelemmel, pokrócokkal, tisztálkodási szerekkel, együttérzéssel, szeretettel, segíteni vágyással fogadja a háború elől menekülőket. Szállást, utazást intéz, és talán nem is tudja, de visszaadja a jóságban való hitét azoknak, akiktől mindent elvett a gonosz. Ismeretlen nők, hétköznapi hősök. Bátrak, gyengék és erősek. Az idei nőnap számomra őket jelenti" - Ennél jobbat, erősebbet ma már senki nem tud írni.

Én csak annyit írok: Boldog Nőnapot!
Csizmás Kond
Tisztelet minden nőnek !
...és húzzanak a francba azok a degenerált férfiak akik nőnek titulálják magukat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.