Majka közösségi oldalán osztotta ki Gődény Györgyöt. Hogy pontosan min akadt ki, azt nem lehet tudni, de vélhetően a Gődény-féle párt legutóbbi bejegyzésén.

"Egy nyomorult csaló vagy" – Majka nagyon durván kiakadt Gődényre
Fotó: TV2

Gödény!! Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az èkes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fènyképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki.

- írta Majka, majd hozzátette:

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj,uszíts…

A rapper számára felfoghatatlan az a tény, hogy vannak, akik "tátott szájjal hallgatják"

Nagyrèszük persze nem is sejti ,hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod (Dr.), de kábé annyira vagy orvos, mint én operaènekes. Mi jöhet még?

- tette fel a kérdést.

Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az ésszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkàknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserèbe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…. És most?? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét..

Úgy gondolja Gődény teljesítményének csúcsa, hogy

támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejsèg. Hát hogy a büdös picsaba alszol te?

Forrás: Facebook
Címlapkép: TV2

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Nem szeretem Majkát, de most nagyon igaza van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Majka jó lenne, ha énekelni is tudnál, nem csak ordibálni, bunkó, ózdi tahó, cigány sutyó vagy csak b+! De úgy látom, te is csak a fidesz seggét tudod már nyalni, hogy tovább tudjad a rongyot rázni a semmire, szarházi idétlen majom, fidesz birka! Kottát tudsz legalább olvasni? okostojás!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: kottát?...szerintem olvasni sem tud...
division
@kormanyos63: A régi Rice meg az első két Bikini lemez nagyon is jók voltak, és nyilván az Omega és az LGT is, de ott volt még az EDDA az első két lemezzel, és még lehetne sorolni (Hobo, P. Mobil, Dinamit, stb.). Az, hogy most mit csinál Pataky, Feró, ahhoz tényleg nehéz mit hozzáfűzni. Neoton?? Na az nem volt az én világom soha, Erdős nyomatta őket mondjuk keményen, főleg a lányokat...
division
@Eladott Ország: Soroljak nektek pár világhírű zenészt, akik sosem tudtak kottát olvasni? Sőt olyan is volt nem egy, akik még csak nem is láttak.@Pálinkás Pál:
jesz
Gődény csak az igazat mondja..lapos a Föld, és nincs vírus...látod Majka, ennyi az egész. Vedd meg a kencéit, kend a hajadra, meglátod megnyugszol.
DR PRÉDlKÁTOR
majoros!

8 általános megvan?

te dumálsz?

Nézz már tükörbe szöcske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.