A műsorvezető is kiállt a pedagógusok sztrájkja mellett.

A 24.hu cikke szerint a március 16-án határozatlan idejű sztrájkba kezdett tanárok – akik szombaton tüntettek is a Parlament előtt – mellett foglalt állást Nyári Diána is.

Nyári Dia reméli, a gyerekének is olyan tanárai lesznek, mint neki

Fotó: Facebook/Nyári Diána

A műsorvezető az Instagram-oldalán tett közé egy fotót, amelyen ő látható még kisgyerekként, és név szerint méltatta több tanárát is. Nyári Dia azt is leírta, reméli, hogy a fiának is megadatik még mindaz az emberség, humor, támogatás és gyengédség, amit ő kapott annak idején a tanáraitól.

Kropfné Knipp Mária Marcsi néni️, Bodó Veronika, Földing Ottó, Berzai Ágota, Lukács Lilla. Ők azok a tanáraim többek között, akik nélkül ma sokkal kevesebb lennék. Mit kaptam tőlük?! Marcsi nénitől gyengédséget, mikor beestem kis pisisként az iskolapadba, Vera nénitől alázatot az irodalom iránt, Ottó tanár úrtól egy összetartó középiskolai osztályt (és hogy futni jó, csak akkor még nem tudtam), Ágota tanárnőtől emberséget, humort, és szeretet az angol Iránt, Lillától pedig szorgalmat, a legérdekesebb, legegyértelműbb történelem órákat (pedig az első osztályai között voltunk). Ugye az én fiamnak is lesznek még ilyen pedagógusai?! Legyenek️

- olvasható a bejegyzésben.

A poszt alatt Nyári Dia egyik kistanítója is bejelentkezett a cikk szerint, aki leírta, emlékszik még, mikor a fotón látható kislány majd' kiesik a padból, úgy jelentkezett egy tanórán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

N y á r i D i a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
@ómió: Mindig úgy gondolom az utolsó kommentednél, hogy ennél lejebb már nem juthatsz, de sajnos ez nem így van.
namihami
@Pipás: Mert mindig jön a friss Orbán beszéd és az tovább rontja a már eddig se jó helyzetet!
ómió
@Pipás: Ott az elmeosztályon gyakran vannak ilyen rohamaid?
nezelodo
Mennyivel elegánsabb ez a nyilatkozat, mint a Totova lányok visszamutogatása, a rossz tanulási lehetőségeikre, pedig ugyanabból a néhány korosztályból a lakóhelyükön, sok száz tanult mérnök, orvos tanár számítástechnikus-mérnök, nyelvész, menedzser, közgazdász újságíró, egyetemi oktató stb került ki. Lehet, hogy nem is a lehetőségekkel volt a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.