Csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Mike Tyson véresre verte egyik utastársát egy repülőn – Itt a videóPatrick T. FALLON / AFP

Mike Tyson szerda éjjel utazott San Franciscoból Floridába, ahol egy kellemetlen utastárssal gyűlt meg a baja. Az indirekt.hu értesülései szerint egy részeg férfi folyamatosan vegzálta őt, mire a sportoló több, erős ütést mért rá.

Szemtanúk elmondása alapján a beszálláskor az 55 éves egykori nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó teljesen nyugodt volt, és még szelfizett is egy rajongójával. A közvetlenül mögötte ülő srác viszont túlzottan lelkes volt, egyfolytában magyarázott neki, amit Tyson nem tolerált sokáig.

Ahogy a videón látni, az ütésektől az utastárs feje véres is lett. Egy szemtanú szerint az eset után nem sokkal Tyson le is szállt a repülőről.

A TMZ szerint a sértett orvosi ellátásban részesült, és állítólag a rendőrségen is jelentette az esetet. Ők egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy bejelentést kaptak volna Tyson ellen.

Forrás: indirekt.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Jól tette! Ha a részeg köcsög nem tud viselkedni, ne csodálkozzon, ha elverik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Emmersson71: 13.38

Elég abszurd példa. Egyrészt a fegyver nem a rabok kezében volt, másrészt a nők a gyermekeiket próbálták menteni, nem a felkelés megszervezésén járt az eszük. A Holokausztot feldolgozó regényekben ezzel együtt sok szó esik az ellenállásról, ami abban merült ki, hogy élelmet, orvosi segítséget szereztek egymásnak. Ez az önzetlenség, ez a szolidaritás sokszor az életükbe került.
A hatékonyság mérése attól függ, milyen értelmezési tartományba helyezzük: a zsidóság kiirtásának módszere a táborokban elég hatékonynak bizonyult, mégsem érte el a kitűzött célt, a zsidóság nemcsak fennmaradt, hanem visszatérve a hazájába erősebb lett mint valaha. A tudásunkat, a képességeinket az emberiség , de akár a magunk fejlődésének a szolgálatába állítani, igen hatékonnyá tudja tenni a mindennapi működésünket.
Az erőszaknak, bár látszólag, ideiglenesen tűnhet eredményesnek, olyan következményei vannak, mint pl. Orbán Viktor, a betegre püfölt miniszterelnök.
Emmersson71
@Nyírfa: Igen, amikor néhány őr terelt százasával rabokat, ott a félelmet abból fakadt, hogy a fegyver az őrök kezében volt. De, ha mind támadnak, akkor páran halnak meg és a többi elveszi a fegyvert. De ki vállalná be azt, hogy meghal a többségért? Hiszen látták korábban, milyen kegyetlenek az őrök.
Ezért hatékony az erőszak és a megfélemlítés!
Nyírfa
@Emmersson71: Az erőszak rengeteg tragédia melegágya. Így vagy úgy a halálfélelemre apellál, így vonatkozásában a hatékonyságot nem érzem helyénvaló meghatározásnak. Az átmeneti siker, ami általa elérhető, kivétel nélkül visszaüt az alkalmazójára.
Csakhogy tisztázzuk: az erőszak maga a halálfélelem, uralni egymást, a helyzeteinket nem más, mint a halál legyőzésének a vágya. És ezért bármire képes az ember, amíg rá nem ébred a létezésének a vélt titkaira.
Emmersson71
@Nyírfa: "Az erőszak rengeteg tragédia melegágya."

A vallás sokkal több erőszak oka!
Peller Anikó
Tyson a video alapján kifejezetten erős idegzetűnek tűnt.
Sámannus
Ez csak simogatás volt kéhemszépen. Rendesen bepancsolt volna már nem élne a kis köcsög.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.