Véget ért a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Talu-Csősz Boglárka és az egyik leggazdagabb török üzletember, Burak Talu házassága – tudta meg a Blikk. Bár a pár próbálta megmenteni a házasságát, most mégis úgy döntöttek, hogy lezárják azt.

Csősz Bogi 12 év házasság után elválhat a férjétől, a török milliárdos Burak Talutól. A férj vagyona néhány évvel ezelőtt megközelítőleg 700 milliárd forintnyi dollár volt.

A magyar modell még csak 24 éves volt, amikor egy isztambuli szórakozóhelyen megismerkedett leendő férjével, a milliárdos török építési vállalkozóval.

A Blikk úgy értesült, a török vállalkozó nem nézte jó szemmel, hogy a magyar modell saját cégeit irányítja, és inkább azt szerette volna, ha a neje a klasszikus török feleség szerepét tölti be, azaz inkább csak kísérgesse a párját. Ez viszont már korábban is sok konfliktust szült kettejük között.

A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat

- mondta Bogi a Hot! magazinnak adott exkluzív interjújában a válásról.

Bogi még 2019 elején nyilatkozott arról a Vasárnapi Blikknek, hogy van „B-terve”. Bár elsöprő volt a szerelmük, a luxusfeleség már akkor is elővigyázatos volt. 

Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, akkor az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, akkor bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe. (...) Ha véletlenül megszorulnál, bajba kerülnél, rögtön pénzzé tehető, nekem ez a politikám, és mindenkinek ezt ajánlom, hiszen bármikor történhet bármi

– mondta korábban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Asszem olcsóbb lett volna egy sima kurva :D
Namely
Asszem olcsóbb lett volna egy sima kurva :D
jesz
kedves művésznő...mintha a pénz érdekelné a legjobban...hát az most nem lesz...a milliárdos gondoskodik róla.
volvós
Az effendi megúnta a madzsar kurvát...várható volt !!!
namihami
Akármilyen olcsón ússza is meg az effendi, ez a menet a körhintán drága lesz. Ezt a kategóriát nem a ""szerénység"" jellemzi.
A Télapó is tudott volna mesélni róla. Olcsóbb volt inkább belehalnia. Az igazán nagyját a Vezér vissza is vette a ribitől. (persze, a ""mészáros-fillérek"" Timikét se zavarják a híd alá)
simmering73
Nem Csősz válik, hanem az effendi vált fiatalabb karosszériára.
Virág Árpád
Ott minden faluban van egy ilyen gazdag ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.