A nagy hőség miatt többen elájultak.

A BBC híradása nyomán számolt be arról a hvg.hu, hogy szombat este a londoni O2 arénában tartott koncertjét leállította Billie Eilish, miután látta, hogy több rajongója is rosszul lett, a nagy hőség miatt többen elájultak.

Billie Eilish leállította a koncertjét, miután több rajongója rosszul lett

Fotó: wikipedia CC BY 3.0/Condé Nast (Vogue Taiwan-on keresztül)

Eilish a fellépését félbeszakítva kérdezte meg a koncertjén résztvevőket, hogy jól vannak-e, mert látta, hogy többeket ájultan vittek ki a tömegből. A rajongók a helyhiányra panaszkodtak, az énekesnő nem is indította újra a koncertet, hanem várt, míg a színpad előtt enyhült a tömeg nyomása. Arra is megkérte az embereket, hogy lépjenek kicsit hátra és és hagjanak helyet a többieknek. 

A cikk szerint nem ez az első alkalom, hogy Eilish félbeszakította a saját fellépését a rajongói hogyléte miatt: februárban azért állt le, mert látta, hogy egy rajongójának légzési nehézségei vannak, és egészen addig nem is folytatta a koncertet, míg nem szereztek egy inhalátort.

A közönség koncert közbeni biztonsága tavaly óta került ismét reflektorfénybe, miután Travis Scott houstoni fellépésén 10 ember halt meg, mert agyonnyomta őket a tömeg. Akkor nem állították le időben a koncertet, ezért történt meg a szerencsétlenség.

Forrás: bbc.com, hvg.huhttps://hvg.hu/kultura/20220612_Billie_Eilish_koncert_ajulas

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.