Ahogy arról korábban beszámoltunk, Galambos Lajos nemrég plágiummal vádolta meg MC Hawert a Mikor a vodka a fejembe száll című dal miatt. Lagzi Lajcsi szerint adminisztrációs hiba történhetett.

Újra üzent Lagzi Lajcsi, miután súlyos vádakkal illette MC Hawert
Fotó: TV2

Nekem a dalaim olyanok, mintha a gyerekeim lennének. Nem tudom, Hawer hogy vette a bátorságot, hogy lenyúlja a dalomat.

- mondta korábban a Blikknek Lagzi Lajcsi.

Itt tulajdonképpen lopás történt, és szeretném megtudni, ezért ki a felelős. A jogvédő iroda? Hawer? Bármi is legyen az ügy vége, amely akár a pereskedésig is elmehet, szeretném, ha visszamenőleg kifizetnének minket.

A lapnak akkor azt mondta, hogy a fent említett sláger az ő szerzeménye, de nem jegyezték be, mint dalszerző. 

Lajcsi most azt mondja, valami adminisztrációs hiba történhetett. Úgy gondolja a jogvédő irodánál történhetett valami elírás, hogy nem jegyezték a nevére a szerzeményt – írja a Bors.

Számomra ez inkább erkölcsi, mintsem anyagi probléma. Én írtam a dalt, csak nem tüntették fel a szerzőt megfelelően. MC Hawerék a tudásuknak megfelelő módon jelentették be ezt a dalt. Próbálunk rájönni, hogy hol történhetett a tévedés még akkor, 1999-ben

– mondta szűkszavúan a trombitás.

Izzik a hangulat... Galambos Lajos tízmilliókat követelne MC Hawer-től, mert kiesett neki az elmúlt 20 évben, hogy szerzője ennek a slágernek? MC Hawer egy hónapja tett műbejelentést "ÁTDOLGOZÓ"-ként, hogy a RAP-szöveg után járó minimális, 12,5% jogdíjat megérdemelten megkaphassa... Az, hogy Lajcsi az elmúlt húsz évben nem kapott ebből pénzt, valószínűleg nem MC Hawer hibája...

- olvasható az MC Hawer és a Tekknő Facebook-oldalán.

Forrás: Bors

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.