Kovács Ákos a Hajógyár című YouTube-csatornának adott interjút, amelyben arról beszélt a 444.hu összefoglalója szerint, hogy élete és a munkássága „már az áldás kategóriája”.

Kovács Ákos 34 percen át fényezte magát: „Én abban nőttem fel, hogy le kell kapcsolni a villanyt, hogy el kell zárni a gázt"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kovács Ákos az interjúban elmondta, hogy „sikerült meglátnia Isten napját” egy „ódivatú családmodellben”, ahol „egy nő volt az édesanyja”, és „egy férfi volt az édesapja”. A 444.hu cikke szerint Ákos arról is beszélt, hogy egy Teleki téri házba született a 8. kerületben, ami „már akkor sem volt egy romantikától mentes környék”, majd úgy fogalmazott, hogymanapság „nagyon elnéző mosollyal, nagyon rezerváltan” szokta hallgatni, „amikor valakik a sokszínűség tapasztalatáról és öröméről beszélnek” mert ő azt a nyolcadik kerületben megtapasztalta.

Ákos azon azért elszomorkodott egy kicsit a beszélgetés közben, hogy a gyerekeinek minden megadatott, és így kevésbé becsülik meg a dolgokat, közvetlenül ezután pedig közölte, hogy

Én abban nőttem fel, hogy le kell kapcsolni a villanyt, hogy el kell zárni a gázt, hogy nem kell fűteni, hogy ha nem feltétlenül szükséges

Nem sokkal később „földi sikernek” nevezte azt, ha a közönség „sikít” és ha sokan vesznek jegyet a koncertjeire, aztán Jézussal példálózott, hogy pálmaágakat és virágokat terítettek a lába elé, majd „öt nap múlva felküldik a keresztre ugyanazok az emberek".

Ákos az interjúban felsorolta sikereit is:

lediplomázott,

megalapította a cégét,

a Bonanza Banzaijal kijött egy dupla koncertlemezük,

folyamatosan turnéztak,

közben írta az első szólólemezét,

játszott duplabulit a sportcsarnokban

és forgatta a Néprajzi Múzeumban a Helló című számához a klipet.

Mindezekhez hozzátette:

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt hogy csináltam. Most bocsánat, ez nem arról szól, hogy milyen nagyszerű vagyok

Az interjút itt nézheti meg:

Forrás: 444.hu, YouTube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Szerénység, elvtársak..."" Nem is írom tovább. Aki nem tudja, annál a klasszikusokkal komoly baj van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszholnapis
@csak úgy...: ezé az alaké meg különösen
orsos vendel
Makos !!! Mikor tanulsz mar meg enekelni ??? Hangod semmi, de a fideSS imadja !!! Ajanlom Korda Gyurit neked !! Talan nem vagy elveszett,de szerintem, IGEN !!!
volvós
Azt írod kis buzi : Apám férfi, Anyám Nő. én pedig egy hímringyó lettem...Tudjuk !!!
Logogrif
Ez a fityi-fütyi még viselkedni sem tud...
balos
Mákos nudli nem kérünk a kornyi-kád-ból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.