Pamela és Bence öt éve alkotnak egy párt, 2020-ban házasodtak össze, azonban kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen.

A Nyerő Páros egyik játékában elárulták, kapcsolatuk nem mindig volt felhőtlen. Bence a Covid alatt volt hogy kissé meghátrált, hiszen nem volt még biztos benne, hogy elbírja ezt a "csomagot" amit Pamelával kapott az életébe.

Szerencsére azonban felnőtt a feladathoz, összeházasodtak és azóta megszületett közös gyermekük is.

Hódi Pamela férje meghátrált, amikor szembesült a "csomaggal", amit kapott

Fotó: Facebook

Bence a játékban őszintén mesélt a mélypontjukról és arról is, hogy emiatt le kellett mondaniuk az esküvőjüket:

"Igazából ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, hogy túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni, és nem voltam rá teljesen készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen keresztül is magammal cipeljen. De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, hogy én a hit felé fordultam. Engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, amit el kellett engednem ahhoz, hogy komolyan bele tudjak állni ebbe az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk.."

- mondta.

Arról, hogy Pamela hogyan vélekedik Bencéről, és milyenn a férfi kapcsolata előző házasságából született lányával, Natasával, a Blikk Rúzs cikkében olvashatnak.

Forrás: Blikk Rúzs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Na, még egy valláskárosult!
Faszért propagálják ezt a baromságot? OK, tőlem mehet, csak csinálják a 4 fal között! Csak a mentálisan sérült embereknek van képzelt barátja! Illetve azok látnak ilyet, akik tiltott szerekkel élnek. (és/vagy)
jesz
..."De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, hogy én a hit felé fordultam."...

...idővel elmúlik a csoda...
Juhász István
Hódi Pamela. A nevét sem ismerné senki Magyarországon, ha anno egy bizonyos Berki Krisztián oladalán nem tűnt volna fel egy TV show- ban, de vonatkozik az a Kelemen Annára is, stb. Vannak még páran. Boritékolom, hogy lesz még életében TÖBB hatalmas SZERELEM, újabb apáktól származó újabb kis jövenyekkel. Az élet már csak ilyen. Egy a lényeg : A KÖVETKEZŐ sem lehet kétkezi, több műszakban dolgozó szakmunkás, csak és kizárólag az ATM- ek korlátlan használatára feljogosult szemly, aki ezt a jogot át is ruházza. Persze lehet közben VÁLLALKOZÁST is inditani, de a fedezetet mindenkor valamelyik jól tejelő " SZERELMEM TÁRGYA " tipusú pasi biztositja. [email protected] életbe... miért is nem születtem NŐNEK ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok