Élőben elégített ki egy férfit a magyar netceleb, hogy minél több követőt és lájkot szerezzen magának. A Noryna Diamondként tevékenykedő, magát transzvesztitának valló Norbert élőben közvetítette az aktust.

Élőzés közben elégített ki a egy férfit Noryna Diamond a TikTokon, Osváth Zsolt feljelentést tesz – 18+!

Fotó: Instagram

Mindez kivágta a biztosítékot többek között Osváth Zsoltinál is, hogy a youtuber úgy döntött, feljelentést tesz az ügyben.

A Blikk foglalta össze, hogy a TikTok egyenesen felrobbant, amikor a több mint 135 000 követővel rendelkező Noryna Diamond élőben közvetítette január 5-én, ahogy egy másik, szintén transzvesztita férfival, nevezetesen Hamza Alexszal együtt orálisan elégítettek ki férfiakat egymással versenyezve.

A felvételen látható, ahogy a piros sapkát viselő Noryna a szájával kényeztet egy másik, vélhetően fekete férfit, sőt az aktust megszakítva meg is kérdezi tőle, hogy jó-e neki, ahogy csinálja.

Osváth Zsolti a legújabb YouTube-videójában számolt be arról, hogy feljelentést tett Lex Norbert és Hamza Alex, azaz Hamza Alexa és Noryna Diamond ellen a botrányos felvétel miatt.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Sikari: Ezt kérdezem én is. Hogy lehet, hogy még itt vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Zsóti besértődött? Online kellett recskáznia?
namihami
@kulabombaafityiszre: 15.19: Góóóól! Méghozzá ÖNGÓL! Soron következik Szájeranyu, felkészül Melegmálé!
Yoda69
Tudnunk kene ki az az Osvath Zsolti? A TikTokosok like vadaszatra mennek. Talaljon ki o is valamit amire ugranak akiket ez erdekel, es maris begyujt par szazaezer likot.
Peller Anikó
@Sikari: Ezt kérdezem én is. Hogy lehet, hogy még itt vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.