A hétfői ítélettel nincs vége Árpa Attila négy éve húzódó drogügyének.

Hatalmas bajba került Árpa Attila: súlyosbítást kért rá az ügyész

Árpa Attila nem menekülhet. Forrás: Index

Nemrég lett első fokú ítélet Árpa Attila négy esztendeje zajló drogügyében, ám ezzel közel sincs vége. Árpa nem fogadta el a drogbirtoklás miatt kapott pénzbírságot, az ügyészség pedig súlyosbításért fellebbezett – írja a Bors.

Árpa Attilánál 2019-ben házkutatást tartott a rendőrség, aminek során nagy mennyiségű drogot foglaltak le, a színész lett az ügy másodrendű vádlottja írta az RTL.

A gyanúsítottak, köztük Árpa is, jól ismerik egymást: egyikőjük filmesként dolgozik, míg a többiek civil életet élnek. A Fővárosi Főügyészség végül az 5 férfival szemben szabadságvesztés büntetést indítványozott, közülük háromra próbaidőre felfüggesztve.

Végül egyikőjük ügyét elkülönítették a többiekétől, ő lett az elsőrendű vádlott, aki letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon. Árpáék mindössze pénzbüntetést kaptak birtoklásért, mivel a terjesztés vádja nem állta meg a helyét. A Bors elérte telefonon a színészt, aki elmondta, hogy nagyon meglepte őket az ügyészség fellebbezése, de így nem tehettek mást, fellebbeztek ők is.

Persze, a hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam! Eleve azt kérdezem: hogy lehet kábítószer birtoklásért elítélni, ha nem is volt nálam fizikailag semmi? A fogyasztást sosem tagadtam. Meg fogom várni, mi sül ki ebből az egészből, de azt már most megígérhetem, hogy nem hagyom magam. Elég volt. Feljelentést fogok tenni hivatali visszaélés és elfogultság miatt

– mondta Árpa Attila.

Forrás: Bors, RTL
Fotó: Youtube Index

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
az ügyész súlyosbítást kért? ...brühühü...
gina
Undoritó egy pasi, csak tudnám ki futtatja ezt a beképzelt undort?
kakukkmadár
Attila, nem kell ilyen harciasan prüszkölni, csak annyi történt, hogy a drog mellé a valóság is beköltözött kicsit a nappalidba. Nem baj, ha néha emlékeztetik a hozzád hasonlókat, hogy nem álltok a törvények felett. Fértfiasan viselni kell.
Juhász István
Most akkor TALÁLTAK a lakásán kábszert, vagy sem ? Ha hozzám eljönnek, nálam nem fognak találni, mert MINEK AZ NEKEM ? Ha viszont találtak,, akkor jogos a bünti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.