Völner Pál Schadl Györgyhöz küldte fiát, hogy segítsen neki sportkocsit venni. A végrehajtói kar elnökének annyira fontos volt, hogy a fideszes politikus fia elégedett legyen, hogy fizetni is hajlandó volt az autókereskedő jutalékát Völnerék helyett – írta meg a 24.hu.

Völner Pál akkor is Schadl Györgyhöz futott, amikor fiának sportkocsit akart venni: „Nem az átlag 25 éves hülyegyerek”

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára expozét tart a büntetőjogi tárgyú törvények módosítását célzó javaslatról az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 10-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

A Schadl-Völner-ügy újabb fejleményéről számolt be a 24.hu: Völner Pál Schadl Györgyhöz irányította a fiát, hogy az segítsen neki sportautót vásárolni. A 24.hu által megismert nyomozati anyagok szerint Völner fia 2021 szeptemberében azzal kereste meg Schadlt, hogy legfeljebb 15-17 millió forintért szeretne autót venni. Mint mondta, az apja bátorította, hogy „mindenképpen keresse meg Schadlt autótémában”. A politikus akkor 25 éves fia elmondta Schadlnak, hogy

elsősorban egy BMW 6-os GT iránt érdeklődik, de mindenképp olyan autót szeretne, „ami azért halad”.

Néhány nap múlva Schadl egy feltehetően autókereskedelemmel foglalkozó ismerősét hívta, hogy segítsen Völner fiának autót vásárolni. A lehallgatott beszélgetés során a végrehajtói kar elnöke úgy fogalmazott:

említettem neked, hogy a Völner fia akarna valami autót venni, és azzal megy a brékelés. 6-os GT-t nézett, hároméveset.

Egyben megkérte rá az ismerőst, hogy vegye fel a kapcsolatot az államtitkár fiával.

Schadlnak annyira fontos volt az ügy, hogy fizetni is hajlandó volt Völnerék helyett, csak a politikus fia kapjon meg minden kedvezményt. A végrehajtói kar elnöke a rögzített felvételen azt mondta ismerősének:

Én inkább a te ügyintézésedet fedezem, csak kapja meg a maximális kedvezményt. Azt most nem tudom elmagyarázni, hogy az ügyintézőnek egy három kilót vissza kell dobni, mert az hülyén veszi ki magát. Azt rendezem én értelemszerűen.

Egyebekben jelezte, hogy Völner fia normális, tisztelettudó fiú,

nem az átlag 25 éves hülyegyerek

Az a nyomozati anyagokból nem derült ki, hogy végül megvalósult-e az autóvásárlás.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Völner Pál az influenza elleni oltásért is Schadl Györgyhöz futott, mert nagyon félt, hogy nem jut neki. Jogosult persze nem volt rá, de végül beoltották.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem tudom ki csepegteti ezeket az informaciokat, de nagyon profin teszi. Elobb-utobb a leg vasottabb agyhalott fideSSnyakoknal is ki fogja verni a biztositekot. Persze itt nem az ide bofogo moszkovita hazaarulo roman trollokra gondolok, mint sikari, omio, dubrincs vagy a nagy marha.
lusta
És még mindig szabadlábon. A pirostérdű vízi háziszárnyasunk meg természetesen semmiről sem tudott.
Yoda69
Nem tudom ki csepegteti ezeket az informaciokat, de nagyon profin teszi. Elobb-utobb a leg vasottabb agyhalott fideSSnyakoknal is ki fogja verni a biztositekot. Persze itt nem az ide bofogo moszkovita hazaarulo roman trollokra gondolok, mint sikari, omio, dubrincs vagy a nagy marha.
jesz
ez a nem hülyegyerek(apja szerint) képes lett volna egy telefingott használt sportautóba ülni? nahát...
...érthetetlen, hogy az (állítólag)apuka még szabadon bóklászik...nagyon félhetnek tőle, mert a főnöke is szabadon hegedülget...

Egyszercsak Orbán megúnja, és megadja a kilövési engedélyt...
lusta
A pirostérdű vízi háziszárnyasunk közben meg elregölte, hogy ő az egész bagázst úgy örökölte. Akkó meg miért bízta Völnerre a Pegazust? Meg sem nézte ki az a muksó, akire a törvénytelen lehallgatási botrány lett testálva? Vagy abból indult ki, hogy ezeket a törvénytelenségeket már senki sem tudja számontartani?
kereső
@lusta: Trócsányival vitetik el a balhét? Lehet, hogy ezért lett számúzve az EP-be, mert már akkor tudtak schadlról és völnerről?Nocsak-nocsak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.