A valóságshow-hős mostanában sűrűbben tűnik fel a TV2 képernyőjén. Nemrég a Szerencsekerékben láthattuk, most pedig a hírek szerint az Ázsia Express új évadában is szerepelni fog.

Alekosszal tér vissza az Ázsia Express új évada?
Fotó: TV2

Tagadhatatlan, hogy Nagy Alekosz megosztja az embereket. Számos témában  fejtette már ki véleményét, amivel gyakran magára is haragítja az embereket. Követőit pedig rendszeresen örvendezteti meg élőadásaival a közösségi oldalán, ahol gyakran láthatunk körülötte nőket is.

Az AC News információi szerint TV2 Alekoszt is magával viszi az Ázsia Expresszbe, akinek párja nem más lesz, mint a titokzatos Réka, akivel a korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár rendszeresen csókolózik Facebookon megosztott videóiban – írja a lap.

A lappal egy neve elhallgatását kérő informátor kész tényként közölte, hogy Alekosz és Réka közösen utaznak az örök életre szóló kalandra.

Bizony Alekosz is szerepel majd a következő Ázsia Expresszben. Ráadásul a párjával, Rékával együtt szórakoztatja majd a nézőket, akit a facebookos videóiból ismer a fél ország. Réka nem sokáig gondolkozott azon, hogy a celebbel belevágjon a műsorba, úgy tudom, már a gyerekeinek is keresett bébicsőszt, amíg Ázsiában kalandozik

- nyilatkozta a titokzatos személy az AC Newsnak.

Forrás: AC News

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a tv2 összeszedi az ország selejtjét...
Emmersson71
Örülök, hogy mostanában már rendezhetők a csatornák a szolgáltatóknál, ráadásul ki is hagyhatók, így véletlenül sem kapcsolok ilyen trágya kamálisra ;)
Nyírfa
Ritka buta arca van. :)
Egyetlen csatorna sincs beprogramozva, amelyik a KESMA-hoz tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.