A következő négy napban folytatódik a bírósági ügy.

Késve érkezett a tárgyalására a csalással vádolt Fekete Dávid

Az április 25-i tárgyalásra a Blikk információi szerint Fekete Dávid késve érkezett meg, és már bent ült a bíróság és az ügyész, amikor az énekes pihegve belépett a terembe.

Az előző tárgyaláson Fekete Dávid részletes vallomást tett, amihez a védelem azóta bizonyítékokat csatolt be. Az elkövetkező négy napban várhatóan az énekes vallomásával kapcsolatos kérdéseket teszik majd fel.

Az énekes nem is válaszolt semmilyen kérdésre, mert azonnal szünetet kért Fekete Dávid ügyvédje.


Ezután visszatérve Kaposi Gergely arról tájékoztatta a bíróságot, hogy Fekete nem válaszol az ügyész kérdéseire, mert az ügyvéd szerint a “a vád mást szeretne, mint a védelem”, és esetleg akkor meggondolják magukat, ha az ügyészség hozzáállása változik.

Fekete Dávid tárgyalássorozata tavaly novemberben kezdődött meg. Bár a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség szerint az énekes a csalással mintegy 322 millió forintnyi kárt okozott, Fekete Dávid az első tárgyaláson is ártatlannak vallotta magát, illetve a mai napig is szeretné tisztázni a nevét.

Az egykori megasztárost 2021 májusában tartóztatták le, majd az ügyészség vádat emelt ellene nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.