Lagzi Lajcsi háza és a vele kapcsolatos friss hírek tartják lázban a fél országot. Most a Bors szellőztetett meg egy dolgot. Galambos Lajos április végén döntött úgy, hogy az ítélet után végre bevonul és megkezdi a börtönbüntetését. Nem valamelyik luxusbörtönbe, hanem a baracskai büntetésvégrehajtási intézetbe került, már azt is lehet tudni, nagyjából milyen cellába.

Forrás: luxushirek.hu
Feltöltő: villanás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Mi a xar ez a luxushirek.hu??Hol a bizonyiték nyomoronc?Irogatnak ezek mindenfélét össze-vissza,ideje lenne ritkitani ezeket a portálokat.A lényeget elfelejtik leirni,többnyire csak riogatnak a világvégével, a rettenetes,borzasztó,lecsap az ítéletidő, megtörte a csendet,nincs saját szókincsük.Ezt művelték a covid alatt is, sok ember halálához hozzájárultak a riogatással.Nekem ezek "gyilkos média",kivánom,hogy dögöljenek be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.