Schobert Norbi először szólalt meg azóta, hogy a Gazdasági Versenyhivatal 40 millió forint bírsággal sújtotta a Norbi Update termékek forgalmazóját.

Eddig bírta Schobert Norbi – bejelentette a visszavonulását

Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem

- kezdte Schobert Norbert, akinek az elmúlt években több nehézséggel is szembe kellett néznie. Úgy véli, ez a mostani vizsgálat nem véletlen volt, valaki kielemezte a Norbi Update oldalra feltöltött videókat.

A GVH korábbi közleményében a vizsgálat eredményeivel kapcsolatban azt közölte: egyebek mellett a termékek hatásait, összetételét, a diéták eredményességét illetően tévesztette meg a cég a fogyasztókat. .

Velem példát statuálnak, mert első voltam nemcsak az országban, de a régióban is abban, hogy olyan termékeket forgalmazzak és olyan módszereket kínáljak, amelyek hozzájárulnak egy egészségesebb életmód kialakításához. Tíz éve és öt éve is indult ilyen vizsgálat a GVH részéről, ám akkor a klinikai vizsgálatok eredményét bemutatva elálltak a büntetéstől. A hogyanról még nem döntöttem, de az biztos, hogy ezután valami másra fogok fókuszálni és a kommunikációmon is változtatni fogok

- jelentette ki Norbi.

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Szegééééééééééééééééény! Újra rendőrtiszt lesz?
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...sajnos visszavonulni nem fog ez a beteges magamutogató.
teuton
Nem nyaltal eleg melyre a fidesznek Norbi! Majd atveszi valaki a NERböl az üzletet es rögtön nem lesz vele problema, hanem meg allami megrendeleseket is kap!
drrotf
Norbert!Csak nem azt akarod mondani, hogy most megsértődtél, mert semmi nem igaz abból ami miatt 40 millás büntetést kell fizetned?Ha így gondolod, miért nem fellebbezel, kürtölöd világgá, hogy Téged az Orbán rendszere üldöz, vagy nem akarod magad kiröhögtetni?
Bástya Béla Elvtárs
Szegééééééééééééééééény! Újra rendőrtiszt lesz?
csipetke
Ó,Istenem...Most morzsoltam el egy könnycseppet a szemem sarkában...Akkor most honnan fogunk tudni olyan új tudományos dolgokat, miszerint a kokainnak van vegyjele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.