III. Károly és Kamilla koronázását május hatodikán, szombaton tartották a londoni Westminster apátságban. A ceremónián a király kisebbik fia, a  családdal fagyos viszonyban álló Harry herceg is jelen volt.

Villámgyorsan elmenekült a koronázás után Harry herceg

Harry Meghan nélkül érkezett. Forrás: ABC News

Nem maradt sokáig, a szertartás után pár órával már úton is volt hazafelé, Kaliforniába – írja a Sky News.

Április közepén derült ki, hogy Harry végül részt vesz az ünnepségen, Meghan azonban nem: a Telegraph szerint azért, mert négyéves kisfia, Archie születésnapját szeretné ünnepelni kaliforniai otthonukban. Valószínűleg Harry is azért siethetett haza, hogy csatlakozzon a családi ünnepléshez

– írja a Telex.

Bár az istentiszteleten részt vett Harry herceg, az Buckingham-palota erkélyen már csak a királyi család hivatásos tagjai lehettek jelen, így ő nem volt ott.

A herceg akkorra már a British Airways Kaliforniába tartó járatán ült. Helyi idő szerint szombat este fél nyolcra (londoni idő szerint vasárnap hajnali fél négyre) már meg is érkezett Los Angelesbe.

Harry herceg a koronázáson a harmadik sorban, nagybátyja, András herceg mellett kapott helyet, aki tavaly mondott le hivatalos szerepeiről és minden címéről, miután a királyi család is kihátrált mögüle sorozatos botrányai miatt.

Forrás: Sky News, Telex
Fotó: ABC News

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Tisztában van vele- nyilván- , hogy BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL a tesója, Vilmos lesz Britannia új uralkodója. No meg neki is van CSALÁDJA, és sietett hozzájuk HAZA. Nem elhanyagolható tény : Menetrend szerinti géppel röppent el...Ha magyar lenne, minimum egy db. honvédségi gép, vagy legalább egy db. KÜLÖNGÉP szállitotta volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.