Minden korábbinál többen, 118 ezren keresték fel az idén a vasárnap reggel véget ért Campus Fesztivált a debreceni Nagyerdőben – közölték a szervezők az MTI-vel.
Hatalmas buli volt Debrecenben, 118 ezren voltak a Campus fesztiválon

Fotó: Campus/Twitter

Záróközleményük szerint

"minden eddiginél több rekordszámot is hozott az idei Campus: egy teltházas nappal és a négy nap alatt összesen mintegy 118 ezer látogatóval zárt a jubileumi rendezvény, ezzel hazánk legnagyobb, magyar közönséget célzó fesztiváljává nőtte ki magát".

A pénteki nap az egész napos viharjelzések és a kisebb zivatar ellenére is a fesztivál történetének legnagyobb látogatottságú napja lett, több mint 35 ezer fesztiválozóval. A legnagyobb érdeklődés Robin Schulz, Azahriah, a Tankcsapda és Dzsúdló koncertje iránt volt, szombaton pedig Majka lépett fel teltházas nézőtér előtt a nagyszínpadon – írták, megjegyezve, hogy ezúttal is nagysikerű koncertet adott Balázs Klári és Korda György, akik a kezdetektől ott voltak minden Campus Fesztiválon.

A kiemelt headlinerek koncertjei mellett fontos karakterjegye a Campusnak, hogy a hazai zenei élet közel teljes spektruma helyet kap a számos színpad valamelyikén – idézi a közlemény Süli András programigazgatót, aki jelezte: a tizenöt zenei színpadon több mint 1500, a legkülönbözőbb műfajokat képviselő zenész és dj lépett fel. Idén tíz külföldi produkciót köszönthettek a színpadokon, köztük olyanokat, mint ZAZ, Parov Stelar és ATB., miközben a fesztiválon a magyar zenei élet olyan legendáival lehetett találkozni, mint Tátrai Tibor, Karácsony János, Bródy János, Deák Bill Gyula és Nagy Feró.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.