A budapesti születésű Cicciolina, azaz Staller Ilona rendőrt hívott saját fiára, Ludwig Koonsra.

Saját fia támadt rá Cicciolinára

Elismeri, rosszul nevelte őt. Forrás: TV2

A férfi ellen lakhely elhagyási tilalmat rendelt el egy római bíróság, miután az sokkolóval fenyegetve követelt pénzt anyjától – írja az NLC.

Ludwig amúgy is elég súlyos arc: 17 éves korában kábítószer-kereskedelem miatt négy hónapot ült fiatalkorúak börtönében. Most bíróságon elismerte, hogy veszekedett az anyjával, de tagadta, hogy használta volna a sokkolót. Cicciolina a Hot! magazinnak számolt be az ügy fejleményeiről.

Nagyon rossz a kapcsolatom a fiammal. Kénytelen voltam feljelenteni, az ügyészség pedig elrendelte, hogy többé nem léphet be a lakásomba, sőt Rómába sem! Szeptemberben lesz a tárgyalás. Bízom benne, hogy olyan ítélet születik, ami alapján beteszik egy olyan helyre, ahol meggyógyulhat

– magyarázta Staller.

Most már tudom, hogy túl sokat tettem érte, elkényeztettem. Sokszor adtam neki több zsebpénzt, mint kellett volna… itt hibáztam, de ezt már nem lehet jóvá tenni. Sajnos, hozzászokott. A végén már mindennap pénzt követelt tőlem, 100-200 eurót! Ezt megelégeltem, mire agresszív, goromba lett velem. Én tartottam el eddig. Már 31 éves! Az apja hívta Amerikába, de nem akar menni. Megváltozott a karaktere, csúnyán beszél rólam. Fáj, hogy van egy fiam, de még sincs. Éjszaka is ezen őrlődök, nem könnyű. Drága húgomnak, Valinak két gyermeke van, szeretik az anyjukat, de ahogy a fiam beszél rólam, az azt mutatja, hogy megváltozott, nincs benne szeretet az irányomban.

Forrás: Hot Magazin, NLC
Fotó: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Hááát...nem kimondott szépség...még képviselő is volt az Olasz parlamentben...ez a karrier...Kőbányától az Olasz törvénykezésig...ja, a gyerek?...hát...
balos
A luvnya azt kapja szeretetben,amit a kurválkodásával elért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.