A Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília tulajdonában lévő Nakama & Partners Kft. igen sikeres időszakot tudhat maga mögött.

Arcpirító osztalékot vehetett ki Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a közös cégükből TV2

Augusztus első napjaiban – jóval a határidő lejárta után – tette közzé tavalyi éves beszámolóját a Nakama & Partners Kft. A dokumentumokból kiderül: egy stabil és fix megélhetést biztosító vállalkozást visz a két üzletasszony. Az mfor.hu szemléje szerint A főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cég szinte hajszálpontosan ugyanannyi árbevételt tudott elkönyvelni tavaly, mint egy évvel korábban:

332,9 millió forint után 333,7 millió forint folyt be a cég kasszájába.

Hogy miből származott ez a bevétel, arról nem szól a kiegészítő melléklet. Ezzel párhuzamosan a kiadásokat is sikerült csökkenteniük Rogán-Gaál Cecíliáéknak, ami a végén egy igen szép zárást biztosított. Az anyagjellegű kiadások 23 millióval 245 millióra csökkentek, a személyi jellegűek azonban 53,5 millióról 69 millióra nőttek. 

Egyébként sokkal jobban zárhatta a Nakama 2022-t, mint a megelőző évet, hiszen a 17,2 millió forintos veszteség után kicsivel több mint 14 millió forintos tiszta haszonra tett szert a cég.  Noha ez a profit viszonylag alacsonynak nevezhető, busás osztalékot tudtak megszavazni maguknak a tulajdonosok. A taggyűlési jegyzőkönyv szerint

125 millió forintot utalnak ki az üzletasszonyok, amit a szépen felhízlalt eredménytartalék tesz lehetővé.

Ezen a soron ugyanis több százmillió forint pihent. A tulajdonosi arányok alapján ebből a 125 millió forintból 63,75 millió forint megy Rogán-Gaál Cecíliának, 61,25 millió forint pedig Sarka Katának.

Forrás: for.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Mi a gond? Jó helyre tették a seggüket meg a szájukat! Jól jártak,nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Először el kell mondani nekik, hogy az államnak/kormánynak nincsen pénze! Nem rendelkezik pénzt hullató csoda fával. Akiknek pénze van az az állampolgár. Az állampolgár meg adót fizet- olyan célkok elérése érdekében, amelyet önmaga, vagy kicsiny közössége nem tud megoldani- mert az nagyobb összefogást kiván. Ilyen alapvetően az oktatás, az eü ellátás, a szociális háló- a rendvédelem, a katasztrófa elháritás...etc. Na, erre ad pénzt az állampolgár az államnak/kormánynak. Ezt hivjuk a köz pénzének!! Itten meg mostan az a helyzet, hogy az állam ezeket a köz pénzeket odaadja a kitartottjainak, mint egy strici a qrváinak, elkölti a saját hobbijára- a focira, fizeti belőle a népbutitókat- az egyházakat. Csak éppen arra nem jut- amre az állampolgár adja .
Ha mindezt tudná!!!- felérné józan paraszti ésszel a NKF nick nevű csicska, akkor nem tenne fel ilyen tenyérbemászó kérdést, és nem mutatná be, hogy mennyire messze van ő a "polgártól".

Bocsi...Tőled kérek bocsánatot, a hosszra eresztésért, és a szájbarágósért.
Dr. Proktor
Közönséges bérhölgyként nem jött volna össze ennyi...
Ezodabasz
@Horizont: ma, 08:51 Ne húzd be a kéziféket! Ezek a taplók csak a báyer stílust értik!
Ezodabasz
@NKF: Te tényleg ilyen hülye vagy? Jó helyre tették a seggüket meg a szájukat!??? Jól jártak az lehet, de ki fizeti a révészt?
Honnan van a sok pénz te zombiállat? Csak nem közpénz, vagy hitel?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.