A Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília tulajdonában lévő Nakama & Partners Kft. igen sikeres időszakot tudhat maga mögött.

Arcpirító osztalékot vehetett ki Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a közös cégükből TV2

Augusztus első napjaiban – jóval a határidő lejárta után – tette közzé tavalyi éves beszámolóját a Nakama & Partners Kft. A dokumentumokból kiderül: egy stabil és fix megélhetést biztosító vállalkozást visz a két üzletasszony. Az mfor.hu szemléje szerint A főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cég szinte hajszálpontosan ugyanannyi árbevételt tudott elkönyvelni tavaly, mint egy évvel korábban:

332,9 millió forint után 333,7 millió forint folyt be a cég kasszájába.

Hogy miből származott ez a bevétel, arról nem szól a kiegészítő melléklet. Ezzel párhuzamosan a kiadásokat is sikerült csökkenteniük Rogán-Gaál Cecíliáéknak, ami a végén egy igen szép zárást biztosított. Az anyagjellegű kiadások 23 millióval 245 millióra csökkentek, a személyi jellegűek azonban 53,5 millióról 69 millióra nőttek. 

Egyébként sokkal jobban zárhatta a Nakama 2022-t, mint a megelőző évet, hiszen a 17,2 millió forintos veszteség után kicsivel több mint 14 millió forintos tiszta haszonra tett szert a cég.  Noha ez a profit viszonylag alacsonynak nevezhető, busás osztalékot tudtak megszavazni maguknak a tulajdonosok. A taggyűlési jegyzőkönyv szerint

125 millió forintot utalnak ki az üzletasszonyok, amit a szépen felhízlalt eredménytartalék tesz lehetővé.

Ezen a soron ugyanis több százmillió forint pihent. A tulajdonosi arányok alapján ebből a 125 millió forintból 63,75 millió forint megy Rogán-Gaál Cecíliának, 61,25 millió forint pedig Sarka Katának.

Forrás: for.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Mi a gond? Jó helyre tették a seggüket meg a szájukat! Jól jártak,nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ezek szerint bőven vannak, akik hozzájuk viszik a pénzt. Hol itt a gond? Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja - és annyit költ, amennyije van...
kereső
Annyit látok, hogy a cégnek a mai napig nincs közzétett beszámolója(mérlege) a 2022-es évről. Törvénysértő módon.A kötelező közzététel időpontja ugyanis december 31-ét (kötelező számviteli zárlat) követő 150. nap (május 31.)
Igy aztán tényleg csak feltételezhető, hogy mennyi osztalékot fizetett a cég a tulajdonosoknak. Ja, és kéretik felháborodni, legalább annyira, mint amikor Gyurcsány Ferenc a húsz éve múködő cégéből 80 milliós osztalékot vett ki. Sarkáék cége 2015-ben alakult.
kereső
@KisTehen: Irtam olyat, hogy szégyenkezzen bárki?Száraz tényeket irtam,Ha te mást olvastál ki belőle, akkor úhgy veszem, hogy helyettem akarsz gondolkodni, és az én nevemben állitasz valótlanságokat. Erre pedig nem vagyok vevő- szóval kimélj meg az ostoba hazug hozzászólásaidtól. Ja, az a 1,3 milliárd meg akkor volt, amikor eladta a két termelő céget a béta-rollt, és a motimot- 2016 -ban.
kereső
@sgl: meg a maláj üzletember 17,6 milliárdja a horkolás gátlókból.
kereső
@KisTehen: Nos, felsoroltunk itten szép milliárdokat, amelyek mögött egy húsz éves működéssel a háta mögött eladott cég , eladás utáni évében kivett 1,3 milliárd osztalék "aprópénz". Nyüzsögj még boci- mutasd meg milyen nagy marha vagy.
simmering73
Aranyasszonyok. Aranyba kéne önteni őket.
simmering73
@KisTehen: Te olyan hülye vagy, hogy téged is aranyba kéne önteni. Te lennél az aranyborjú. HAHAHA
kereső
@simmering73: Na, ki "nyeri meg" az aranyborjút? Ő lesz a legazdagabb magyar.
Ezodabasz
@KisTehen: Te ennek a cégnek fizettél valamiért? Vagy a többi láthatatlan semmi tevékenységet végző cégeiket is támogattad az adózott forintjaidból? Több érdekes cégük van amiből csak kivesznek...hmm. Ki teszi be és honnan amit kivesznek?
jáger laszló
+ is érdemlik
Ugyanis kemény,férfias munkával sikeres reklámtevékenységet folytattak!!
Hogy ez mit takar!!??
Ez üzleti titok!!
csak ennyi
barátilag J.L.
namihami
@KisTehen: 18.25:
Ezt úgy kell érteni, hogy eladunk a Lölőnek egy Mátrai Erőművet, megtalpaljuk néhány milliárd ingyenes adóforintnyi támogatással! Majd amikor már lelakta és eladja a céget a ""bolsi"" Lölő, akkor messze túlárazva visszavesszük tőle?!??
Netán egy másik ""komcsi"" havertól megvesszük a Bosnyák téri bedőlt, félkész (semmire nem jó) irodaépületet rongyos 230 milliárdért!?!?!
Nahát, csak úgy sorjáznak a milliárdos ""libsi"" üzletek!
(és a mindennapi, a Hadházy által felderített trükkökről még szó se esett)
Ezodabasz
@Horizont: Ja ez a másik amire még emlékeztem. Felháborító és érthetetlen. Ki fizet ezeknek a semmiért?
kereső
Mi a közös jellemzője ezeknek a "nagyon jól működő" cégeknek? Mind-mind a magyar adófizetők adóforintjaiból- és nem az első piszkos egy millióról beszélünk- , valamint az únió állampolgárainak adóbefizetéseiből működnek ilyen jól. Vam közöttük olyan, amelyik a pandémia alatt is gazdagodott- ezek a csajszik is, bizonyára meg kellett őket segiteni egy kis támogatással akkor is.Emliteném a maláj üzletembert ismét- aki abból lett gazdag, amibe magyar emberek belehaltak. Az erre vonatkozó bizonyitékokat, meg egyik minisztériumunk ban "véletlenül" megsemmisitették.
És akkor az "aranyborjú" jön Gyurcsánnyal, mintha azonos lenne az ő osztaléka, és vagyongyarapodása a nemzethy arisztokrácia- a NER ribancainak vagyongyarapodásával.
kereső
@namihami: Ja, meg úgy, hogy megveszünk két bankot. Kitakaritjuk belőle más állami cégbe a rossz, beragadt hiteleket- amiket ott aztán majd vagy behajtunk, vagy leirjuk állami veszteségként. azután feltőkésitjük a két állami bankot- majd privatizáljuk őket ismét. A két bank-immár magántulajdonban egyesül- ehhez hozzácsapjuk a volt takarékszövetkezetek vagyonát, betéti állományát- lakossági ügyfeleit- és ime létre jött a nagy magyar bank- tulajdonosi köre a szokásos: mészáros, szijj, .../ orbán.
jesz
@kereső: szerintem behajtják...ott is sok az éhes száj...
namihami
@jesz: hu 20.38: Bocs, kitől? A Tiborcz gyerektől? Na, neeeeee...
Hiszen még a kuncsaftra is úgy kell neki minden médiumból éjjel-nappal toborozni! Bank már van, ügyfél még nincs! És a saját spórolt pénzecskéjét, ahogy eddig, úgy eztán se fogja kockáztatni! Arra ott a betétes. Alacsony kamattal, magas hitel mellett---és ha mégis bebukna, akkor jön az após! (lásd köznemvilágítás)
NKF
Mi a gond? Jó helyre tették a seggüket meg a szájukat! Jól jártak,nem?
C_3PO
Igen nagy a kontraszt!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230811082133ceci.png

Valóban szemmel látható az évtizedes fejlődés... Kíváncsi vagyok, ha akkor a falu kocsisához megy hozzá Gaál Cecília Ágnes, akkor is itt tartana?
kereső
@Horizont: Először el kell mondani nekik, hogy az államnak/kormánynak nincsen pénze! Nem rendelkezik pénzt hullató csoda fával. Akiknek pénze van az az állampolgár. Az állampolgár meg adót fizet- olyan célkok elérése érdekében, amelyet önmaga, vagy kicsiny közössége nem tud megoldani- mert az nagyobb összefogást kiván. Ilyen alapvetően az oktatás, az eü ellátás, a szociális háló- a rendvédelem, a katasztrófa elháritás...etc. Na, erre ad pénzt az állampolgár az államnak/kormánynak. Ezt hivjuk a köz pénzének!! Itten meg mostan az a helyzet, hogy az állam ezeket a köz pénzeket odaadja a kitartottjainak, mint egy strici a qrváinak, elkölti a saját hobbijára- a focira, fizeti belőle a népbutitókat- az egyházakat. Csak éppen arra nem jut- amre az állampolgár adja .
Ha mindezt tudná!!!- felérné józan paraszti ésszel a NKF nick nevű csicska, akkor nem tenne fel ilyen tenyérbemászó kérdést, és nem mutatná be, hogy mennyire messze van ő a "polgártól".

Bocsi...Tőled kérek bocsánatot, a hosszra eresztésért, és a szájbarágósért.
Dr. Proktor
Közönséges bérhölgyként nem jött volna össze ennyi...
Ezodabasz
@Horizont: ma, 08:51 Ne húzd be a kéziféket! Ezek a taplók csak a báyer stílust értik!
Ezodabasz
@NKF: Te tényleg ilyen hülye vagy? Jó helyre tették a seggüket meg a szájukat!??? Jól jártak az lehet, de ki fizeti a révészt?
Honnan van a sok pénz te zombiállat? Csak nem közpénz, vagy hitel?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.