Krausz Gábor magához költöztette Hannarózát, Tóth Gabival közös kislányukat, amíg az énekesnő Szentendrén romantikázik új szerelmével.

Hatalmas fordulat Tóth Gabi válás-sztorijában

Krausz Gábor mintaapa ebben a helyzetben. Forrás: Facebook

Krausz Gábor minél több időt próbál együtt lenni közös gyermekükkel: jobbnak látta, ha egy ideig nála van a 3 éves kislány.

Úgy tűnik, hogy a családi élet szentségét mindennél előbbre helyező, legutóbb 13 éve új albummal jelentkező, Ferenc pápának éneklő NER-pacsirta pillanatnyilag a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli mindennapjait. Krausz Gábor már ki is költözött közös, szentendrei házukból.

A Bors szerint Gabi már nem csak vendégül látja Szentendrén új kedvesét, de oda is költöztette a táncost. Hannarózának viszont ez túl nagy változás, így Gábor egy időre magához vette a kislányt, hogy az minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább – mondta a Borsnak az ismerős, aki úgy véli, Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.

Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával.

Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat – tette hozzá az informátor.

Hatalmas fordulat Tóth Gabi válás-sztorijában

A Redditen közölt fotók szerint a sztárséf és Hannaróza jól érzi magát együtt. 

Forrás: Bors

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez a NER pacsirta (nagyon találó nevet kapott) még annál is alávalóbb, mint amilyennek az átlagember gondolja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ez a NER pacsirta (nagyon találó nevet kapott) még annál is alávalóbb, mint amilyennek az átlagember gondolja!
Dr. Proktor
Ki nem sajnálja le ezt a fürdősbajadért?
ittott
hű de ribanc. vajon mit szól ehhez a hercegprímás? kitüntette.
namihami
Azért arra majd kiváncsi leszek, hogy az ""édesanya"" ilyen jellegű viselkedése és életvitele ellenére a független magyar bíróság kinek fogja a kislányt (és vele a házat, gyerektartást, stb) odaitélni! Mert az ilyen ""anyai"" viselkedés ellenére a saját tapasztalataim eléggé elitélőek a családi bírók (zömében nők) irányában!
Persze, férfi is lehet (és zömében inkább) hasonlóan rossz szülő, de szinte nincs olyan bíró, aki (legyen az ""anyuka"" bármekkora ordas), ne a férfit marasztalná el!
NKF
Tulajdonképpen mit énekel ez a színmáz picsa? Nem ismerem egyetlen dalát sem.
Mehet gyónni a Szentatyához!
vacsi
Hatalmas fordulat? Ezek szerint mégsem válnak? Akkor mit hülyítenek bennünket?!
No, de viccen kívül: Egyiküket sem ismerem, de a férfinak tökéletesen igaza van, hogy ennél az agyalágyultnál nem hagyja a kislányt...
balos
@Shikari: Orvos látott nedveske,vagy most valaki visszahozta a zaciból az agyadat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.