Tóth Andi sem bírta szó nélkül hagyni a tragédiákat, amik az elmúlt időszakban történtek.

Tóth Andit is megrázták az elmúlt hetek eseményei: "Egyre több az öngyilkosság, és nem, nem azért, mert mindenki hülye"
Fotó: RTL/Reggeli

Legutóbb egy 76 éves férfi a budapesti Mammut mögötti piacon követett el öngyilkosságot, július 30-án pedig egy nő ugrott le a Mammut negyedik emeletéről – erre is reagált Tóth Andi.  

"Ez talán a világ legnehezebb és legfájdalmasabb döntése. Senki nem akar meghalni. Mindenki élni akar, de nem minden áron. Van az a fájdalom, amit ember már nem képes elviselni. Olyan, amivel fizikai fájdalom versenybe sem szállhat. Egyre több az öngyilkosság, és nem, nem azért, mert mindenki hülye. Azért, mert egyre több a bántás, a rosszindulatú, következménymentes, gonosz cselekedet és az empátiamentes ember. Egyre kevesebb a megértés. Ennek következtében pedig egyre többen érzik a magányt és az ürességet. Azt, hogy már nincs itt helyük. Szeretetre éhes, meg nem éretett lelkek ezek"

– írta az énekesnő a bejegyzésében.

"Kezdj el szeretni. Mást mindig könnyebb, mint saját magad, tudom. De le légy szerelmes. Még ne. Nem várhatod el, hogy más szeressen, ha te sem szereted magad és az életed. Keresd meg azt a társat, akiért korábban imádkoztál. Szeresd azt a barátot, engedd be az ő szeretetét. Isten szeret. Egy barát szeret. És most engedd meg, hogy szeresd magad. Keresd, ami boldoggá tesz, SZERESD, hogy boldoggá tesz. Szeress boldog lenni. Nem is olyan rossz már, igaz? Szeretlek.”

- zárta gondolatait Tóth Andi. 

Forrás: nlc.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a kilátástalanságot,nyomort kifelejtette pedíg ott kéne,hogy legyen az elsö kettö okok között.
C_3PO
K@Andi pszichológus, vagy szociológus?
Yoda69
A fideSS NER rendszere moralisan, erkolcsileg es anyagilag is lezullesztette a magyarok 70-80%-at, mig a NER nyerteseinek kremje milliardossa valt a magyarsag nyomoran. Ennyire meg sosem volt szettagolt es szethuzo a magyarsag. Meg Szechenyi idejeben sem, amikor Szechenyiazt mondta magyar magyarnak legnagyobb ellensege. Most sokkal rosszabb a helyzett. TGM (R.I.P) mondta, hogy orban egyenkent tori/torte el Magyarorszag gerinc csigojait. Kepletes es talalolo mondat volt, es most lathatjuk az eremenyet. Az orszag lebenult, lakossaga depresszios. Nem csoda hogy latvanyosan megugrott az ongyilkosok szama.
Ez is orban bune, ugyanugy mint az 50 ezer covid halott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.