Ha félrehallás volt, akkor is eléggé kellemetlen.

Curtis valóban niggert rappel az RTL-en? Itt a csatorna válasza

Mint ismert, hétvégén elindult az RTL új énekes tehetségkutatója, a Voice, amire az RTL a 11 évadot megélt X-Faktort cserélte le. A műsorvezetést Istenes Bence kapta meg, a coachoknak nevezett zsűriben pedig helyet kapott Curtis, Manuel, Trokán Nóra és Miklósa Erika.

A csatorna választását sokan megkérdőjelezték, ezért au RTL nagyon szerette volna bebizonyítani, hogy a négy coach joggal ül a zsűriben, hogy mind a négyen nagyon értenek a zenéhez, de legalábbis ahhoz a műfajhoz, amiben mozognak. Így a 444.hu szemléje szerint a műsort azzal indították, hogy Miklósa Erika elkezdte énekelni a Csillagok, csillagok című népdal operettesített változatát, amibe aztán becsatlakozott egy nagyon menőnek szánt rappeléssel Curtis, akiből első hangzásra a következő dalszövegrészlet bukott ki:

Nekem a számom vágod, nigger, fejem felett az átok nem ér el.

Legalábbis többen is ezt hallották ki belőle, és később többen jelezték, hogy a teletext feliratozásán is ez szerepelt. A lap megkérdezte az RTL-t az esetről, mire ezt írták:

Curtis újpesti kötődésű rapperként Budapest 4. kerületéről írta a szöveget és »négyker«-t rappelt a dalban és az adásban így is hangzott el. A külsős feliratozó cég szoftver kezelő kollegája sajnos félrehallás miatt elrontotta a feliratot, amiért ezúton is elnézést kérünk.

Forrás: 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.