Mint ismert, Lara egy 10 évvel idősebb férfival van párkapcsolatban, aki Kazincbarcikán focizik.

Komolyra fordulhatott Schobert Lara és párjának kapcsolata: már hazavitte a családhoz is

Schobert Lara egy ideig titkolózott, ám most már köztudott: egy nála 10 évvel idősebb férfival él párkapcsolatban. Mivel a férfi Budapesttől messze lakik, a Kazincbarcikai SC futballistája, a találkozók megszervezése nem volt egyszerű, de ez sem tántorította el őket, sőt már azt is rebesgetik, hogy Schoberték lánya esetleg leköltözik hozzá. 

Eddig nem lehetett tudni, hogy mennyire is gondolják komolyan a dolgot, de most úgy tűnik, hogy Lara már a családi eseményekre is magával viszi a férfit. A blikk.hu szemléje szerint Rubint Rékáék is örülnek a lányuk boldogságának, és befogadták a focistát.

Az édesanya posztolt egy fotót is a hétvégéjükről, amin jól látszik, hogy Lara a párjával érkezett. A képet ide kattintva lehet elérni.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Lábszárpöri? Na, végre valami értelmes a Schóbert családnál az elmúlt évtizedekben!
Juhász István
Örömmel tölt el, hogy ilyen fontos hirekkel van tele kicsinyke országunk. Kérek tájékoztatást a bemutatkozó vacsora menüjéről is, egyenként a családtagok véleményéről a srácot illetően, és azt is tudni szeretném, hogy lesz- e folytatása a dolognak. Valamennyi CELEB családi eseményei FONTOSAK a közvélemény alakitásához. Hol üdülnek, kivel találkoznak, stb. Addig sem foglalkozik a JOBBÁGYSÁG az infláció mértékével, a reálbérek alakulásával. Hajrááááá !
rakitics41
Normális ez a S.Norbi család?A gyerek életét kiteszik közszemlére, hogy csámcsogjanak rajta olyanok is akik nem is ismerik a gyereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.