Újra nagyot nőtt Orbán Viktor fizetése.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ez most naponta vagy óránként?

Mert havi ennyiből ezer év alatt sem jött volna össze 160 puszta..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ez most naponta vagy óránként?

Mert havi ennyiből ezer év alatt sem jött volna össze 160 puszta..
gina
Retkes cigány tolvaj, van pofája,VAN !!!
Aki Én
@Peller Anikó: Vannak szerény számítások, de a legszerényebb szerint is milliókat hoz óránként amiről tudni, hogy az övé.
Ha csak a Mészáros nevén lévőket vesszük, annak is a publikus változatát, az sem csekély óránként.
colibri
Az a helyzet, hogy már az előző emelésnél 5 millión felül szóltak a hírek. Tudom, hogy ez a mostani nem a teljes jövedelme, mert több címen is kap juttatást. Az összeset már meg sem merik írni. Még inkább fura, hogy ez a dagadt gyökér semmilyen szolgáltatásért nem fizet, pedig igazán megtehetné! Egyszer már csak elkapják érte!
Eladott Ország
Röfi életében egy kib@szott napot nem dolgozott ez a f@szkalap, bármiféle szakterületen (volt valami gyakornok valamelyik komcsi minisztériumban) semmihez nem ért, az imidzsét is 20 féle tanácsadó építi fel. Egy valamit tud, dagadtra zabálni magát és türhősködni, cinikusan pofátlankodni. Ez megér waze 4 milliót. Mennyire pitiáner még ez is, a saját fizetésük emelését az átlagbérekhez, a nyugdíjakét meg az inflációhoz kötik, visszamenőleg ( szándékosan alábecsülve a várható inflációt) a KSH ( Központi Siker Hálzat) szerint. "Bajnai Gordon a vagyonnyilatkozatában feltüntetett miniszterelnöki fizetést havonta visszautalta az államkincstárnak." Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki fizetését - miként kormányfővé választása óta minden hónapban - teljes egészében karitatív célokra utalta, így fizetéséből 28 alapítványt, egyesületet és civil szervezetet támogatott."
Eladott Ország
Az Európai Unió tagországainak miniszterelnöki bruttó éves átlagfizetése tavaly, 2022-ben 52,7 millió forint volt. Orbán Viktor még tavalyi, havi csaknem 4,9 milliós, évi több mint 58 milliós bruttó fizetésével – a magyar átlagkeresetektől eltérően – többet keresett az uniós átlagnál. Szembetűnő, hogy a magyar átlagkeresetek és a magyar miniszterelnök éves fizetése uniós sorrendben mennyire eltér egymástól. És még nagyobb lesz a különbség, miután Orbán Viktor márciustól automatikusan fizetésemelésben részesül. A magyar miniszterelnök fizetése hazai és nemzetközi viszonylatban
hu.euronews.com/2023/01/06/a-magyar-miniszterelnok-fizetese-hazai-es-nemzetkozi-viszonylatban
"Orbánnak tavaly 4 870 680 volt tavaly a bruttója, idén már 5 725 484 lesz." Orbán megkapja még e mellé a parlamenti képviselők alapilletményét is."Így lett "kerek" a fizetése, nekünk meg a pofánk nagy, a zsemle pedig kicsi. Idézve Buci' Gyurit Marosán péklegény elvtársat szabadon.
444.hu/2023/02/23/5-millio-forint-fole-emelkedik-orban-viktor-fizetese
Eladott Ország
Lehet acsarkodni meg pedagógusozni, de igenis fontos, hogy a politikusokat rendesen megfizessük! Ha nem így tennénk, nagy lenne a veszélye, hogy korrupttá válnak... Ja, ezt nem ide. De miért van egyáltalán másnak is fizetése Orbánon kívül?! Nagyon disszonáns ez így! Az apostol szerint "a bűn zsoldja a halál" (Róm 6:23). Hisszük és reméljük. Jó lenne, ha mi is (halandó átlag emberek) magunk dönthetnénk az illetményünkről, ráadásul minden évben automatikusan nőne a fizetésünk, úgy mint "Döbröginek"!
Elkészült Viktor páncélja a várba költözéshez.
uploads.disquscdn.com/images/8bb2e14a8830edf6da75bf70862f79710c656cbb0593057f98356e34e832b53c.jpg?w=800&h=600
Azért azzal szerintem mindenki tisztában van (kivéve a 3-millió agyhalott fideszes szavazót) ebben az országban, hogy öelmebetegségének ez a 5 725 484 millió forint havi fizetése csak "aprópénz", bár ezt sem érdemli meg, ugyanis ezért sem dolgozott meg. Kormányozni NEM tud, csak LOPNI, és rombolni, és amihez hozzányúlt az elmúlt 13-évben, az szarrá változott, vagy tönkrement, lásd az egészségügyet, az oktatást, és a szociális ágazatot. A csuti varangykirály tényleges (lopott)vagyona talán még a 2000-milliárd forintot is meghaladja, ami a strómanjai (Mészáros, Szíjj László, Garancsi István) és a családtagjai (Ráhel, Tiborcz, Anikó asszony, és Gyöző papa) nevén vannak. Ennek a gané ótvar szarládának már régen börtönben(életfogytiglan) kellene ülnie, teljes vagyonelkobzással. orbán minden idők legaljasabb, leghitványabb, és legkorruptabb magyar politikusa, ez nem is kérdéses. Ha már tegnap megbukott volna, már az is késő lett volna.
Clavigo
Nagy segítség ez a magyar családoknak...
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 11:30 ♦ Orbán fizetése a 10. legmagasabb Európában. Orbán miért nem vár a pedagógusokkal együtt a brüsszeli fizetésre? Demokrácia, jogállam mi?...
uploads.disquscdn.com/images/a3cca3403d85ba0dbc2005a77eca51abf096a0b81b9cc4df390b171a52144677.jpg?w=800&h=1171
Orbán: „Jut eszembe a gránitszilárdságú alaptörvényben még egy betoldás lesz: A miniszterelnök férfi a miniszterelnök fizetése nő.”
uploads.disquscdn.com/images/204df32612cc8bafe2eefe087372ec65c25813c7d29959482a4603c3d7110fcd.jpg?w=800&h=384
Sakk Matt
Bisztosssan a háborúsinflácijjó mijatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.