A lombkorona nélküli lombkoronasétány után itt az új pénznyelő fideszes találmány.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Orbáni szellemnek még a végtelen se képes határt szabni!
Hogy mondta Kohn bácsi: ""Ja kérem az écát és az éceszgébert meg kell fizetni"" ! Na, most megy a fizetés!
Eladott Ország
Hová lett a pénzünk?! A soha egy fillér hasznot nem termelő gyárak, szállodák, lombkorona sétányok, roma felzárkóztatás, etc ...Hogy utálhatják már ezt az állandóan pénzért kuncsorgó, gáncsoskodó dagatt cigány senkiházit...
uploads.disquscdn.com/images/86bea89f9a1fbc0db79e7ecc1e0208228bf9a1e30b4017598a01c527368aa6ea.jpg?w=800&h=903
Eladott Ország
Hadházy Ákos: Itt az újabb magyar csoda, a víz nélküli csónakázó tó, napelemes budival – Újabb turisztikai csoda Máriapócson 1,8 milliárd forintból a lomb nélküli lombkoronaösvény után. A magyar elftáSSak nagyon trükkösek, mindent kitalálnak csak azért, hogy lophassanak. Minek is, úgyis csak a csónak ázik. Lepapírozzák ezek egymás között. Ha ügy lesz belőle majd elsikálják azt is. Erre szokott polt peti olyan határozatot hozni, hogy (az ocsmány magyar jog szerint) jogsértés nem történt, tehát ezzel el lesz intézve. Akinek nem tetszik forduljon ügyvédhez, bírósághoz és fizesse. Halló Integritási hatóság , újabb orbáni gittegylet!
twitter.com/tamas_tamas/status/1710206209335189692/photo/1
gina
Meddig türi ez a birka nép ezeket a tolvaj szemeteket,???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.