Herceg Csabi, aki állítása szerint kőgazdag fiatal, egy másik, kevésbé fiatal kőgazdaghoz fordult kérésével. A celeb elég dühítő dolgot akar Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Orbánnak ajánlott üzletet a hétezer forintos benzinár fejében Kőgazdag Csabi

Késésben van. Forrás: TikTok

Herceg Csabi imádja az autókat, fél életét luxusverdáiban tölti, és mindenhová sás-zöld sportautójával közlekedik. Utál viszont dugókban ülni, ezért most egy benzinkútról jelentkezett be, ahol Gucci izompólójában kezdte osztani az észt.

Most egy kicsit idegesen fordulok hozzátok: megint késésben vagyok. És hogy miért? A forgalom, a dugó. Mint tudjátok, az idő pénz, és a forgalom rengeteg időt vesz el tőlem, és gondolom tőletek is” – idézi a Ripost.

@hercegcsabi.official Ki ért velem egyet? #foryou #foryourpage #foryoupage #fy #fyp #fypシ #nekedbe #nekedbee Tourner Dans Le Vide – Indila

„Erre szerencsére volt idő!” – szólták meg szarkazmussal a hangjukban a követők Csabit, aki a következővel folytatta:

A legmélyebb tisztelettel kérem a Miniszterelnök Urat, hogy emelje meg a benzinárat literenként 700 forintról 7000 forintra, hogy kevesebb autó legyen az utakon. Ha ebben meg tudunk egyezni a Miniszterelnök úrral, akkor hálám jeléül bekövetem az Instagramon

– követelte a vagyonos csemete.

Csabi azt is megkérdezte: Ki tart vele ebben az akciójában?

„Jó, értem, hogy neked van ennyi pénzed, de valakinek meg nincs” – közölte vele egyik követője.

Forrás: Ripost
Fotó: TikTok

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
5let nagyszerű! Tartsd + magadnak örökre!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
mocskos buzeráns...minden fillérrel elszámoltatni,és ha csak 10 fillér is bűnhöz, vagy fideszhez köthető,...csomót a nyakába...
izéke
Csak porhintés a csóróknak,addig se orbán lopása a téma
Néro2
Ha már szóltál neked csak hétezerét adnák egy liter benzint azt is csak egy hónapban egyszer.
Peller Anikó
Pedig nem hülyeség, de ha mondjuk 900 lenne a bencin akkor már jelentősen csökkenhetne a forgalom, ami mindennél fontosabb kívánalom. Mindennél.

Na nem azért, hogy ennek a nyominak kedvezzen a nagyméltóságú, hanem, hogy élhető városaink legyenek. Hol is tiltották bea kedvtelés autókázást a minap? Valahol Európában.
C_3PO
Gratulálok a gyártó cégnek! Még celebnek is gyenge! Egy szar!
Tunes1106
@Peller Anikó: Arra azèrt gondolsz avval az agytekervènyeddel ,ami felelős azèrt hogy ne szard össze az udvart! Hogy ennek micsoda inflációs vonzata van ennek a hülye èrvelèsnek? Biciklivel fogunk mindent kiszállítani, hogy a rezsi kormányod betudja tartatni az ársapkát? Azt hittem iskolázottabb vagy, mint akinek felvetted a nevèt!!
Peller Anikó
@Tunes1106: "jelentősen csökkenhetne a forgalom"

Ezt a 3 szót értetted? Ha nem, segítek. Most még.
Oszi
Okos fiú ez, nagykövetet kellene belőle csinálni (Mongóliába lehetőleg), aztán vissza se engedni az országba.
Én rábíznám az oktatását, néhány szekrény méretű kétkezi munkásra.
Kiváncsi lennék, ha nem lennének az utakon autók, és neki kellen kifizetni az útak karbantartásához az összes súj adót, akkor fröcsögne-e a kis hülye.
Tunes1106
@Peller Anikó: Tudod hogy aföldközi tengeren közlekedő két legnagyobb kiránduló hajó többet szennyezi a világot. Egy év alatt mint európa összes gépjárműve! A legnagyobb tengeri tankerek 3 db többet szennyez egy év alatt mint a világ összes járműve! Lehet itt 0 co kibocsájtás india kína szénbányák fűtés , ha nálunk euban 0 az kb 0.01% VILÁGON ENNYIT SZÁMÍT. Németek bezárták az atomerőműveket most szénbányákat nyitnak szén erőművek , mert nem kellett az olcsó orosz gáz! Jó a drága mocskos kitermelésű palagáz, drágán szennyezve szállítva az környezet barát.
Tunes1106
@Peller Anikó: -+ nézd meg micsoda környezet szennyezés a lítium bányászat az úgymond környezetbarát elektromos autók hoz! Nézd meg érdekes ember jól beszél! www.tiktok.com/@kamizza_1.9tdi/video/7233033501283470619 www.tiktok.com/@sebianeten/video/7284242640978201889?q=varga%20c%20zolt%C3%A1n&t=1697224954659
Peller Anikó
@Tunes1106: nyitott kapukat döngetsz nálam de valószínűleg csúnyán összezagyválod az adatokat.

'A legnagyobb tengeri tankerek 3 db többet szennyez egy év alatt mint a világ összes járműve' 1 nap alatt? Vagy 1 óra alatt? 1 perc alatt?

Miért kell ilyen hülyeségeket terjeszteni? A járművekben benne vannak a csatahajók is?
Peller Anikó
@Tunes1106: Nem kell utánanéznem, mert én a te butaságoddal vagyok szkeptikus amit írtál, sőt. Az teljesen nyilvánvaló, hogy minden gépjármű valahogy szennyezi a környezetet, mondhatnám minden ember. Az ember egy természetellenes lény aki nem képes a saját szaporaságát kontrollálni, ezért a természet fogja.

Szóval a kérdésem az volt, 1 nap alatt? Vagy 1 óra alatt? 1 perc alatt?

Azt válaszoltad egy év alatt. Ez pontosan azt jelenti, hogy egy óra alatt. Méghozzá így:

A legnagyobb tengeri tankerek 3 db többet szennyez egy óra alatt mint a világ összes járműve 1 óra alatt. Eddig megvan?

Ha a járművek alatt nem számoljuk a hajókat és a repülőket (pedig azok is járművek) akkor a világ összes járművét tekinthetjük kb 1500 millió darabra. Fogyasszanak ezek egy óra alatt 10 litert és számoljuk, hogy csak minden tizedik száguldozik, a többi parkol.

Ez esetben a fogyasztásuk 1500 millió liter üzemanyag óránként, amit kerekítsünk lefelé és ez így 1 km3 (köbkilométer) bencin/gázolaj.

Namost te azt állítod, hogy 3 tanker 1 óra alatt elfogyaszt (vagy szennyez ennek megfelelően) 1 km3 pakurát/olajat/üzemanyagot.

Tehát 1 tanker 3 óra alatt 1 km3 üzemanyagot fogyaszt. Szerinted mekkora egy tanker ??
Peller Anikó
@Peller Anikó: Javítanom kell az agymenést, mert nem 1 km3-t fogyaszt hanem csak 1 millió m3-t, ami egy 100x100x100 méteres tanker méretű üzemanyagot jelent, 3 óra alatt. De mivel egy tanker legalább egy - két hétig szállítja a terhét így kb százszor ennyi üzemanyagra van szüksége a te állításod szerint, ami nonszensz. Javíts ki ha rosszul számoltam.
Tunes1106
Úgy látom feleslegesek voltak a linkek . Nézz csak rá a hajózás online térképre az olyan mint a flight radar és gondolkozz . De szerintem neked se autód se jogosítványod ha ennyire autó ellenes vagy.
Peller Anikó
@Tunes1106: Persze, hogy feleslegesek voltak a linkek, mert nem a feltett kérdésre válaszoltak. Meg te sem.

Tényleg nincs autóm, biciklivel járok. Én ugyanis tényeg környezetkímélő/védő vagyok. És hajóm sincs, meg jaktom. Se. És nem az autó felelős a rombolásért, hanem az ember.

Aki autózik hakell hanem, jaktozik, röpülőzik, háborúzik és nem utolsósorban folyton meggyújtja az erdőt. A többi aztán már megy magától matán. Metán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.