Herceg Csabi, aki állítása szerint kőgazdag fiatal, egy másik, kevésbé fiatal kőgazdaghoz fordult kérésével. A celeb elég dühítő dolgot akar Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Orbánnak ajánlott üzletet a hétezer forintos benzinár fejében Kőgazdag Csabi

Késésben van. Forrás: TikTok

Herceg Csabi imádja az autókat, fél életét luxusverdáiban tölti, és mindenhová sás-zöld sportautójával közlekedik. Utál viszont dugókban ülni, ezért most egy benzinkútról jelentkezett be, ahol Gucci izompólójában kezdte osztani az észt.

Most egy kicsit idegesen fordulok hozzátok: megint késésben vagyok. És hogy miért? A forgalom, a dugó. Mint tudjátok, az idő pénz, és a forgalom rengeteg időt vesz el tőlem, és gondolom tőletek is” – idézi a Ripost.

@hercegcsabi.official Ki ért velem egyet? #foryou #foryourpage #foryoupage #fy #fyp #fypシ #nekedbe #nekedbee Tourner Dans Le Vide – Indila

„Erre szerencsére volt idő!” – szólták meg szarkazmussal a hangjukban a követők Csabit, aki a következővel folytatta:

A legmélyebb tisztelettel kérem a Miniszterelnök Urat, hogy emelje meg a benzinárat literenként 700 forintról 7000 forintra, hogy kevesebb autó legyen az utakon. Ha ebben meg tudunk egyezni a Miniszterelnök úrral, akkor hálám jeléül bekövetem az Instagramon

– követelte a vagyonos csemete.

Csabi azt is megkérdezte: Ki tart vele ebben az akciójában?

„Jó, értem, hogy neked van ennyi pénzed, de valakinek meg nincs” – közölte vele egyik követője.

Forrás: Ripost
Fotó: TikTok

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Tunes1106: nyitott kapukat döngetsz nálam de valószínűleg csúnyán összezagyválod az adatokat.

'A legnagyobb tengeri tankerek 3 db többet szennyez egy év alatt mint a világ összes járműve' 1 nap alatt? Vagy 1 óra alatt? 1 perc alatt?

Miért kell ilyen hülyeségeket terjeszteni? A járművekben benne vannak a csatahajók is?
Peller Anikó
@Tunes1106: Nem kell utánanéznem, mert én a te butaságoddal vagyok szkeptikus amit írtál, sőt. Az teljesen nyilvánvaló, hogy minden gépjármű valahogy szennyezi a környezetet, mondhatnám minden ember. Az ember egy természetellenes lény aki nem képes a saját szaporaságát kontrollálni, ezért a természet fogja.

Szóval a kérdésem az volt, 1 nap alatt? Vagy 1 óra alatt? 1 perc alatt?

Azt válaszoltad egy év alatt. Ez pontosan azt jelenti, hogy egy óra alatt. Méghozzá így:

A legnagyobb tengeri tankerek 3 db többet szennyez egy óra alatt mint a világ összes járműve 1 óra alatt. Eddig megvan?

Ha a járművek alatt nem számoljuk a hajókat és a repülőket (pedig azok is járművek) akkor a világ összes járművét tekinthetjük kb 1500 millió darabra. Fogyasszanak ezek egy óra alatt 10 litert és számoljuk, hogy csak minden tizedik száguldozik, a többi parkol.

Ez esetben a fogyasztásuk 1500 millió liter üzemanyag óránként, amit kerekítsünk lefelé és ez így 1 km3 (köbkilométer) bencin/gázolaj.

Namost te azt állítod, hogy 3 tanker 1 óra alatt elfogyaszt (vagy szennyez ennek megfelelően) 1 km3 pakurát/olajat/üzemanyagot.

Tehát 1 tanker 3 óra alatt 1 km3 üzemanyagot fogyaszt. Szerinted mekkora egy tanker ??
Peller Anikó
@Peller Anikó: Javítanom kell az agymenést, mert nem 1 km3-t fogyaszt hanem csak 1 millió m3-t, ami egy 100x100x100 méteres tanker méretű üzemanyagot jelent, 3 óra alatt. De mivel egy tanker legalább egy - két hétig szállítja a terhét így kb százszor ennyi üzemanyagra van szüksége a te állításod szerint, ami nonszensz. Javíts ki ha rosszul számoltam.
Tunes1106
Úgy látom feleslegesek voltak a linkek . Nézz csak rá a hajózás online térképre az olyan mint a flight radar és gondolkozz . De szerintem neked se autód se jogosítványod ha ennyire autó ellenes vagy.
Peller Anikó
@Tunes1106: Persze, hogy feleslegesek voltak a linkek, mert nem a feltett kérdésre válaszoltak. Meg te sem.

Tényleg nincs autóm, biciklivel járok. Én ugyanis tényeg környezetkímélő/védő vagyok. És hajóm sincs, meg jaktom. Se. És nem az autó felelős a rombolásért, hanem az ember.

Aki autózik hakell hanem, jaktozik, röpülőzik, háborúzik és nem utolsósorban folyton meggyújtja az erdőt. A többi aztán már megy magától matán. Metán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.