Négy új tévécsatornával bővül december közepén az RTL Magyarország portfóliója. A négy új csatorna az RTL OTTHON, a Moziklub, a SorozatKlub és a Kölyökklub.

Négy új tévécsatornával bombázza meg Magyarországot az RTL

Új csatornákkal támad az RTL. Forrás: Pixabay

Az RTL Magyarország stratégiát változtat és rögtön négy új csatornával bővíti kínálatát, válaszul az TV2 Média Csoport csatornaszámának erőteljes bővítésére – írja a Media1.

A december 15-én induló négy új tévécsatorna egyike filmcsatorna, a másik sorozatcsatorna, a harmadik gyerekcsatorna, a negyedik pedig gasztro-, lakberendezési és háztartási csatorna. A portál részleteket is közölt.

RTL OTTHON

Az RTL OTTHON néven induló csatorna a női célcsoportot igyekszik majd megszólítani. Tematikája szerint gasztronómia, lakberendezés és a DIY (do it yourself / csináld magad) világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyetemben. HD-minőségben lesz látható a nap 24 órájában.

Kölyökklub

A Kölyökklub néven induló új tévécsatorna hasonlóan a nap 24 órájában sugároz majd tartalmakat. A gyerekcsatorna a 4 és 12 év közötti korosztályt célozza majd meg. Látható lesz a Mia varázslatos játszótere, a Cocomelon című sorozat, továbbá a Coconut, a kis sárkány.

Sorozatklub

SD-formátumban érkezik majd a nap 24 órájában látható, erősen női csatorna, mely a főként vidéken élő, 50+ korosztályt veszi célba sorozataival.

Moziklub

Filmcsatornát is indít az RTL Magyarország. A december 15-től induló Moziklub tévécsatorna célcsoportja a 40+ korosztály, azon belül is főként az idősebb női rétegek.

Kérdés, hogy a rendkívül telített kábelhálózatok közül melyek fogadják majd be a vadonatúj RTL-es csatornákat, az ezzel kapcsolatos tárgyalások jelenleg is zajlanak a disztribútorokkal – írja a Media1.

Forrás: Media1.hu
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Teljesen nyilvánvaló, hogy magasról szarnak a tv társaságok a nézőkre, kizárólag az egymástól elvehető hüvelygomba és takonyoldó reklámbevételek érdeklik őket. Már évtizesek óta nem a filmekben van egy kis reklám, hanem a reklámokban egy kis film, ami ráadásul a legmenőbb bugyuta szulejmán színvonalat képviseli... Akkor mostantól nem 26 hanem 30 nézhetetlen csatornát fogunk nem nézni...ennyi szar árából lehetne akár 2-3 valóban nívós csatornát működtetni!
Sakk Matt
Picit olyan ez, mint az ellenzéki pártok szaporodása...ugyanaz a szar több oldalról ömlik az emberekre. Persze, több csatorna, több reklámidő...
namihami
Nem birok a boldogságommal! Legalább két, de lehet hogy három tévét fogok egymás mellé állítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.