Gáspár Győző nyílt levelet írt a rapper Curtisnek (Széki Attila), reagálva Curtis hétvégi Fradi-Újpest meccs utáni megjegyzéseire – olvasható a showman Instagram oldalán.

Gáspár Győző nyílt levelet írt a patkányozó Curtisnek

Fotó: @gaspargyozo/Instagram

A showman szeretetre és pozitívumokra szólította fel Curtist, kifejezve kívánságát, hogy találkozhassanak egy következő falunapon.

Így szól Győzike levele:

„Kedves Attila!

A szórakoztató-ipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk.

Az, hogy én felvállaltam, mely politikai, világnézeti és sport-közösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam.

A haragos, durva kommenteket a közösségi médiában, a nekem szánt molinókat. De ezt én választottam. Mert ezen az úton akarok járni. És remélem, lesz még rengeteg meccs, ahol győzelemnek örülhetek, bármilyen beszólást is kapok majd az ellenfél szurkolóitól. Vagy akár Tőled.Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt. És senki drogproblémáira sem utalok majd, miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik. Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia.

Egy életen át nem cipelhető sem az, hogy adóhatósági ügye volt, sem az, ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.”

Majd lejjebb így folytatta:

„Kedves Attila!

Az év egyik legméltóságteljesebb időszakát jelenti ez a hét. Elcsendesedni, megnyugodni, a még megélhető életünkkel kicsit szembenézni érdemes órák és napok ezek, amikor az összes korábbi hibánkra visszatekintve remélhetjük azt, hogy jobb emberek leszünk majd. Ha csak kicsivel is, de valamennyivel mégis. És pedig azokkal közösen, akik még részei az életünknek, miközben a már elvesztettekre is tisztességgel gondolhatunk.

És engem ez lelkesít most. Ez ad nyugalmat, erőt és hitet abban, hogy sok vicces molinó se vegye el a kedvemet attól, hogy meccsre járjak, és a magam útját járjam. Azokkal akiket szeretek.

Tedd ezt Te is.

De ne szíts gyűlöletet. Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek.Szeress. A családodat, a barátaidat, üdvözlettel G.GY”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram
Fotó: Instagram

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Egy kutya kölyke! Már csak Maj(om)ka hiányzik a csapatból!!!
jáger laszló
Hát így majomkodik Halottak napja előtt a barátunk!!
A levelet + nem ő fogalmazta ,mert ez nem az ő stílusa!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
Megmondták neki, hogy védve leszel, ha a fidesz-propagandát nyomod. Mégiscsak vannak követői, bármilyenek is, de szavazatuk jól jön Orbánnak.
FLETÓ
Egy kutya kölyke! Már csak Maj(om)ka hiányzik a csapatból!!!
NKF
Szépen megírták neki! Gondolom 100 000-ből kijött ilyen szép beszéd.
szép új világ
A cím helyesen: Gáspár Győző nevében nyílt levelet írt valaki a patkányozó Curtisnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.