Az RTL legújabb műsora teljesen új, eddig ismeretlen formátum a hazai tévézésben.

Szintet ugrott az RTL, így alázzák a TV2-t

Jaj. Forrás: Youtube

A Kanapéhuszárok olyan emberekről szól majd, akik a tévé előtt kritizálják a műsorok szereplőit – írja a Promotions.hu.

A november 24-én debütáló műsor eddig 40 országban csinált elképesztő nézettségi adatokat. A Kanapéhuszárok minden pénteken lesz látható az RTL-en.

A produkció először az RTL műsorait veszik sorra, de utána kivesézik a TV2-n futó programokat is, amelyekről szintén elmondhatják majd a véleményüket a kritizálók. Az egyik előzetesben látható a Dancing with the Stars is. Eddig nem fordult elő, hogy az egyik csatorna bejátssza a másik kereskedelmi adó műsorát.

Valami mást, nagyon nem tetszik

– mondja az előzetesben egy kislány a műsorról.

Forrás: Blikk, Promotions.hu
Fotó: Youtube

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Hiába, az egybites fociszurkolóknak valamivel ki kell tölteniük az időt az egyperces agyzsibbasztók és a mérkőzések közt :P
Bayerzsótány sincs mindig a Hírhedt TV-n...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
@Shikari: Nem ti nem vagytok a többség , ti az ország felnőtt lakosságának még az 1/3 se vagytok ! Vigyázzatok , mert az a 2/3 ha párthovatartozás nélkül , vagy csak úgy , hogy elege lesz belőletek, akik nem a fideszre szavaztak, és akik nem szavaztak sehová sem, megtalálnak titeket ellenségnek , akkor onnantól nektek végetek , nem kell megvárni egy parlamenti választást sem , azért szépen érik ez az opció is, egyre több az elégedetlenkedő ember az országban miattatok !
Péter2
@Shikari: Nem vagytok többen , mert a nem szavazók ép olyan elégedetlenek veletek mint az ellenzék , és ez így már 2/3 az 1/3 -nál is kevesebbel szemben . Tudod a közös cél a fidesz elzavarása már nem párt kérdés , hanem kötelesség , és ez érik is szépen .
izéke
@Shikari: hányszor kell még kétharmad,hogy végre kitakarodjon a romlott tolvaj fajtád az EU- ból?
Péter2
@Shikari: A ti győzelmetek arról szól , hogy szinte minden médián nyomott , aljas hazug ,uszító szöveggel össze tudta a fidesz gründolni , igen nagy többségben a legbutább , legsötétebb , jó részének 8 vagy kevesebb általános iskolai végzettséggel rendelkező embernek nem igen hívható véglényeket , ezeket még meg is vesztegették , pénzel itallal cigarettával , pár kiló krumplival , egy kis részét megzsarolták , ha nem a fideszre szavaz elveszti a közmunkáját , stb láttunk jó pár dolgot , nem véletlen van nemzetközi papírotok arról , hogy Magyarországon nem voltak tiszták a parlamenti választások , erre nem volnék büszke , de akiknek vastag bőr van a képükön és gerinctelenek azoknak ez a jó .
Clavigo
@Shikari: Buta vagy Bugsy... ( meg bunkó is )
Péter2
A parlamenti többségetek csak addig van, még az országban lévő nem fideszre szavazó és egyik pártra se szavazó valós többség legitimnek tekinti , semmi tovább , de ha már annyira a többség Brüsszeli parlamentbe meg 98% többséggel álltok szemben , ha már a többségről van szó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.