Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse nemrégiben New Yorkból Los Angelesbe költöztek – írta meg a promotions.hu.

Palvin Barbi 700 millió forintos álomotthonban él Los Angelesben

Fotó: @realbarbarapalvin/Instagram

A pár jelenleg a színész által 2021-ben vásárolt Hollywood Hills-i otthonukban él. A lenyűgöző, zöldövezeti ház a Promotions.hu szerint majdnem 700 millió forintot ér.

A spanyol stílusú ház, ami eredetileg a 1920-as években épült,  csaknem 1,8 millió dollárért cserélt gazdát a zillow.com szerint.

Az ingatlan jelenlegi piaci értéke közel kétmillió dollár, vagyis közel 700 millió forint.

Az otthon kívülről mesés zöld növényekkel körülvett, elvarázsolt házikó benyomását kelti. A főépületben három hálószoba, két fürdőszoba, egy bájos étkező-konyha található, mindezt rengeteg ablak teszi világossá.

A fő hálószoba az egész legfelső emeletet elfoglalja, nagy gardróbbal, saját terasszal, ami az előkertre néz. A fürdőszobában gyönyörű csempeburkolat, lélegzetelállító tetőablak és nagy, zuhanyzós kád található.

Az otthonhoz tartozik egy külön bejáratú vendégház is.

A ház hatalmas udvarral rendelkezik, ahol egy patak csordogál, az árnyas fák alatt pedig függőágyak várják a pihenni vágyókat. Az ingatlanhoz kétautós garázs és tágas felhajtó is tartozik, így még további autók is könnyedén elférnek. Az otthonról készült fotókat a Zillow oldalán lehet megtekinteni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
@izéke: Színházban néhány éve láttam. Élőben valóban semmi különös. Valszeg egyéb szempontok alapján folyik a kiválasztás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
puszt
@Horizont: Tényleg egy gimnazistának nézett ki... Ez is egy pedofil iparág, hasonlóan a 14 éves tornászlányok hajoltatásához...
C_3PO
Ez is csak baszni jó! Celebnek kevés!
C_3PO
@Horizont: A próféta szóljon belőled!
Sámannus
Szegény csávó fáradt mint a bagzó nyúl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.