Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse nemrégiben New Yorkból Los Angelesbe költöztek – írta meg a promotions.hu.

Palvin Barbi 700 millió forintos álomotthonban él Los Angelesben

Fotó: @realbarbarapalvin/Instagram

A pár jelenleg a színész által 2021-ben vásárolt Hollywood Hills-i otthonukban él. A lenyűgöző, zöldövezeti ház a Promotions.hu szerint majdnem 700 millió forintot ér.

A spanyol stílusú ház, ami eredetileg a 1920-as években épült,  csaknem 1,8 millió dollárért cserélt gazdát a zillow.com szerint.

Az ingatlan jelenlegi piaci értéke közel kétmillió dollár, vagyis közel 700 millió forint.

Az otthon kívülről mesés zöld növényekkel körülvett, elvarázsolt házikó benyomását kelti. A főépületben három hálószoba, két fürdőszoba, egy bájos étkező-konyha található, mindezt rengeteg ablak teszi világossá.

A fő hálószoba az egész legfelső emeletet elfoglalja, nagy gardróbbal, saját terasszal, ami az előkertre néz. A fürdőszobában gyönyörű csempeburkolat, lélegzetelállító tetőablak és nagy, zuhanyzós kád található.

Az otthonhoz tartozik egy külön bejáratú vendégház is.

A ház hatalmas udvarral rendelkezik, ahol egy patak csordogál, az árnyas fák alatt pedig függőágyak várják a pihenni vágyókat. Az ingatlanhoz kétautós garázs és tágas felhajtó is tartozik, így még további autók is könnyedén elférnek. Az otthonról készült fotókat a Zillow oldalán lehet megtekinteni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
@izéke: Színházban néhány éve láttam. Élőben valóban semmi különös. Valszeg egyéb szempontok alapján folyik a kiválasztás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Így vastagon kifestve a szája, mint egy bohóc. Előnytelen ez a fotó.
jáger laszló
Akár 1 Barbi baba
Olyan mesterséges tünemény a drágám
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Nem tudom,mi alapján lett kikiáltva ekkora szupermodellnek,de sok sikert neki és jól csinálja. Mondjuk ha szembe jönne velem az utcán akár ő,akár egy másik modell,sem ismerném meg,szerintem teljesen átlagos kinézetű,inkább túl sovány...
balos
Biztos szükség van ilyenekre is,de az átlagos nőknek sokkal többet köszönhetünk!Nálam az ilyenek annyit is érnek,amennyi a "festék" rajtuk!
puszt
@izéke: Színházban néhány éve láttam. Élőben valóban semmi különös. Valszeg egyéb szempontok alapján folyik a kiválasztás...
Csizmás Kond
...neki megérte odatartani a fenekét...és ahogy látszik azt is tudta kinek érdemes...
puszt
@Horizont: Tényleg egy gimnazistának nézett ki... Ez is egy pedofil iparág, hasonlóan a 14 éves tornászlányok hajoltatásához...
C_3PO
Ez is csak baszni jó! Celebnek kevés!
C_3PO
@Horizont: A próféta szóljon belőled!
Sámannus
Szegény csávó fáradt mint a bagzó nyúl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.