Közösségi oldalán beszélt arról Palvin Barbi, hogy magyar szokást követ házassága során.

Palvin Barbi érdekes magyar hagyományt követ esküvője óta – fotó

Tiszteli a hagyományainkat. Forrás: Instagram

Instagram-oldalán osztotta meg a rajongóival azt az érdekességét, hogy a magyarok az esküvő után a jobb kezükön viselik a gyűrűt.

Tudtátok, hogy a magyarok a karikagyűrűt a jobb kezükön viselik?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

– tette fel a kérdést a rajongóinak Barbi, ami azért különös, mert például az Egyesült Államokban az emberek a bal kezükön viselik a gyűrűt az esküvő után.

A modell Instagram fotókon is megmutatta, hogy Dylan és ő az esküvő után a magyar szokásoknak megfelelően hordják a gyűrűjüket.

Forrás: Instagram
Fotó: Instagram

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Én meg a szekrényben tartom mert kényelmetlen és csak zavar. Egyikünk sem viseli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: Szerintem is az eredmény a fontos, ugyanis az önmagáért beszél. Egy ismerősöm kisfiát meg akarták buktatni matematikából, mert az istennek sem úgy akart egyenletet felállítani, ahogy azt oktatták. De volt egy tanár, akit érdekelt ez a makacsság, és megengedte a gyereknek, hogy a saját elképzelése szerint vezesse le a feladatot. Kiderült, hogy az eredmény megegyezik a tanított megoldással. Néhány hét múlva elküldték a gyereket egy intelligenciavizsgálatra, és megállapítást nyert, hogy messze az átlag felett teljesít, a matematikához pedig abszolút tehetsége van.
Ha megbuktatták volna, azzal traumát előidézve gátolták volna a fejlődését. De hála az égnek az élet küldött egy PEDAGÓGUST, akit a gyerek érdekelt, nem a szabályok. Ez az éra pont az ellenkezőjéről szól, ami katasztrofális hatást gyakorol a kpl. oktatásügyre.
Nessy
@Giovanni Alba: Illusztris társaság! Nálunk édesanyám volt balkezes. Tőle örököltem. A fiam két kezes. Ő már szabadon dönthetett. Jobb kézzel ír, etc. . De bal kézzel húz meg egy csavart, vagy nyit ki egy palackot.
Juhász István
Jómagam is a " szép kezeddel... " kategóriába tartozok. Irni a jobb kezemmel tudok, bár kipróbáltam párszor a bal- kezes irást is, de nem túl sok sikerrel. Amúgy szinte mindent a ballal csinálok, pl. a laptopomon az egeret, KIZÁRÓLAG BALLAL TUDOM KEZELNI, mint sok más dolgot.
namihami
Szerintem Barbinknak a gyűrű esetében a helyénél van egy sokkal fontosabb szempontja! Az ára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.