A TikTokon fénysebességgel terjed egy terjed egy videó, ami felhívja a figyelmet arra, hogy a Pick téliszalámi külföldön, például Romániában jóval olcsóbb, mint Magyarországon. Romániában a Pick téliszalámi 30,49 lejért (kb. 2350 forint) vásárolható

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sőt, Németországban, Ausztriában és Szlovákiában ( környező országokban ) is olcsóbb.
Münchenben ( 2023. szept.16.) Pick téliszalámi , de továbbra sem értem, hogy lehet olcsóbb, mikor plusz sokszáz kilométert kell szállítani? Németország határos Ukrajnával? Nem. Na látod! Ott nincs háborús infláció. Ha Orbán kormányozna ott, nem ennyibe kerülne. Nyugodjál bele! (Münchenben biztos nincsennek gonosz multik mint a Lidl meg Aldi.
twitter.com/Dr_Pret512/status/1703070954518126932/photo/1
SÍva
Kell a pénzt a miniszteri és egyéb élősködők fizetésére! Mondjuk már rég nem veszek mert az íze nyomokban sem emlékeztet az eredeti téliszalámira!
Levendula
Mindegyik környező országban olcsóbb a Pick szalámi!!!
De ez a gyártó hibája???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.