Gáspár Győzike ötven éves lett. Két másik főfideszes nem győzte köszönteni őt a nagy nap alkalmából.

Röhögnivaló cicaharcot vív egymással a Fidesz két nélkülözhetetlen embere

Fideszes belharcok. Forrás: Pixabay

Szijjártó „Petiminiszter” Péter külügyminisztertől és a Novák „Fideszalelnök” Katalin, köztársasági elnöktől is üdvözlő levelet kapott. A családias gesztus azonban nagyon megviselte Dúró „Daráló” Dórát, a Fidesszel mindig készséges Mi Hazánk országgyűlési képviselőjét, aki szóvá is tette mély csalódottságát.

A Mandiner megkérdezte Győzikét, miért nem válaszolt azonnal Dúrónak, mivel általában más esetekben nem vár napokat a reakcióval.

„Őszintén? Kíváncsi voltam, milyen hatása lesz Dúró Dóra tájékozatlan Facebook-bejegyzésének. De miután már az egyik lap az olvasóit is megszavaztatta, helyes-e, hogy Novák Katalin köztársasági elnök felköszöntött a születésnapomon, itt az ideje, hogy Dúró képviselő asszony felhevült Facebook-követőtábora is értesüljön a valóságról.”

– idézi Gáspárt a Liner.

Győző elárulta, volt előzménye a két különleges levélnek, megjegyezvén, Szijjártót és Novákot is nagyra becsüli. Ugyan tisztában volt azzal, kevés az esély arra, hogy a két politikus is ott legyen a születésnapján, meghívta őket is. Erre jött tőlük egy udvarias levél, melyben jelezték, nem tudnak ott lenni, és boldog születésnapot kívántak.

„Emberi gesztust gyakoroltak. Erre jött Dúró Dóra, és nekirohant Novák Katalinnak, hogy miért köszöntötte fel Gáspár Győzőt.” – folytatta a Mandinernek Győző, aki nem lepődött meg Dúró reakcióján. „Egyáltalán nem. Kampány van. Csak annyi kérdésem lenne Dúró Dórához: ha meghívják egy születésnapra, akkor rá sem hederít? Válaszra sem méltatja? Vagy udvariatlan lenne?”

„Fontosabb volt neki, hogy hergelje a követőtáborát, hogy jöjjenek a like-ok.” Hozzátette, szerinte pont, hogy a Mi Hazánknak kellenének nagyon a szavazatok, és emiatt is született a politikusnő posztja.

(A Fidesz agytrösztje ebben az esetben is szokásos játékát játssza. Táboruk két szélén lévő. egyenként is nagyon jelentős szavazói csoportjuk: a fajgyűlölő, illetve a roma választópolgárok közé próbálja a pártot "középre" pozicionálni az efféle műbalhékkal. Sok szerencsét hozzá...)

Forrás: Mandiner, Liner
Fotó: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hogy jön ahhoz ez a retkes ingyenélő bunkó cigány, hogy meghívja a Köztársasági Elnököt és a Külügyminisztert a születésnapjára??? Mit képzel ez a szar magáról??? Kinek hiszi ez magát???
Dr. Proktor
Győzike a fidesz szellemi holdudvara... rötyivel a végében!
Horizont
Hogy jön ahhoz ez a retkes ingyenélő bunkó cigány, hogy meghívja a Köztársasági Elnököt és a Külügyminisztert a születésnapjára??? Mit képzel ez a szar magáról??? Kinek hiszi ez magát???
Sakk Matt
Ennyi idő kellett, hogy Győzike agyi kapacitásának megfelelő magyarázkodó-beszóló reakciót írjanak a pártközpontban.
balos
@Dr. Proktor: A kultúrha hányadékát köszöntik a kitartói!Hajrá nemzethy csótányok előre a Rátok szakadékhoz!
csak úgy....
katyinak van gyözikéje,dórinak meg budiházija ,kb. ugyan az az extrém kategória csak az egyi picit világosabb dukkóval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.