Tóth Gabi váratlanul nyíltan beszélt válásáról és az azt megelőző nehéz időszakról – írta meg a Joy.

Tóth Gabi kitálalt a válásról: ekkor döntötte el, hogy elhagyja Krausz Gábort

Tóth Gabi énekesnő a Somló Cirqsz címmel megrendezett Somló Tamás emlékkoncerten a Magic Mirror Sátorban, a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget Fesztiválon 2017. augusztus 9-én. A tavaly elhunyt énekes, zenész, aki idén lenne 70 éves, dalai nagyzenekari hangzásban szólaltak meg a Modern Art Orchestra közreműködésével. MTI Fotó: Mónus Márton

Tóth Gabi elárulta, hogy bár a válás körüli időszak nehéz volt, de 2023 az őszinteség és az új kezdetek által vált az élete egyik legszebb évévé.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy lánya, Hannaróza is sokkal kiegyensúlyozottabb lett azóta, hogy a szülők boldogabbak az új életükben.

Az énekesnő volt férjéről, Krausz Gáborról is pozitív szavakkal beszélt, kitérve arra, hogy Gábor segített neki, amikor a COVID-19 fertőzéssel kellett megbirkóznia.

Az énekesnő részletesen beszélt a házasságukról és annak buktatóiról, kijelentve, hogy már az első év után érezték a problémákat.

A válás és a házasság lezárása azonban egy erdélyi utazás során vált nyilvánvalóvá számára.

A Joy szerint Tóth Gabi rámutatott, hogy már az utazás előtt is feszültségek voltak a házasságában, és

hangsúlyozta, hogy a válás nem Papp Bence Máté miatt következett be.

A fiatal táncos, akivel Gabi jelenleg boldogan él, az énekesnő számára egy új, színes életet hozott.

Forrás: Joy

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Vajon eljön-e valaha az a nap, amikor már nem lehet Gabiról olvasni ?
kereső
Miért a net-en éli a "magánéletét" ez a nerprosti?
rücsü41
@kereső: Teljesen jogos a kérdés miután elváltak, nem élnek együtt, kit érdekel hogy mi miért történt?Úgy sem mondja el a teljes igazságot, mert azt szégyellni kellene bizonyára, és mind két fél felelős a válásért ahogy azt már az egyik fél bevallotta.A házasság és a válás is magánügy, s azt kiteregetni szerintem nem szerencsés.Tóth Gabi egy nő, úgy éli életét ahogy gondolja, csak azt nem kellene hinnie, hogy Ő egy példaképe a az anyáknak, csak egy átlagos magyar nő, akivel előfordult ,hogy nem sikerült a házassága, s ezért még a házasságában rátalált a megfelelő férfi.Ebből színházat csinálni minek?Volt már ilyen és lesz is ilyen, nem különös.Pénzért kiteregetni a magán életet az nem szép és nem követendő dolog , mert még az emberek azt gondolják hogy egy igazi utcalány az akit eddig úgy gondoltak , hogy egy rendes családanya!
NKF
Ennyire fontos ez a picsa a propellernek?Már a vízcsapból is tóthgabi folyik.
Alfa
ez a fideszes kibaszott kurva keresztény-fasiszta ribanc beszél ...igazi utcalány, nem családanya...de ilyen az orbáni keresztény-fasiszta fideszes kóceráj ez a ribanc reprezentálja
ha meglátom a "kifliskurvát" orbán mögött az is a büszke magyar kereszténység állapotát mutatja
surdilloFUJT
Bizony-bizony,hát persze,hogy a ""szűzies szüzmáriája a fidessnek""csakis a"" problémái"",miatt kurválkodott Erdélyben,és irogatta a ""negédes,szerelmes""üzeneteket Gábornak!!!AKI gabinak EGY SZAVÁT IS ELHISZI,NEM NORMÁLIS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.