Berki Krisztián anyukája még mindig nem tudta feldolgozni fia halálát; az unokák jelentik a vigaszt számára.

Berki Krisztián anyukája kitálalt: ekkor láthatja az unokáit

Berki Krisztián és anyukája néhány éve egy műsorban szerepeltek. Fotó:TV2

Mayer Júlia nemrégiben nyugdíjas lett, és bár örül, hogy nem kell dolgoznia, de még kevésbé tud szabadulni Krisztián hiányától.

Elég volt a munkából és az éjszakázásból, elfáradtam. Annyiból viszont jó volt, hogy arra az időre legalább lefoglalt. Most viszont, hogy folyton itthon vagyok, még többet gondolok Krisztiánra. Sokat álmodtam vele, de az utóbbi időben már azt se... Egyáltalán nem érzem magam jól, még mindig nem tudtam őt elengedni.

mesélte a Blikknek Júlia.

Az unokák, Natasa Zselyke és Emma Katerina jelentik számára a vigaszt. Szerencsére mindkét gyermek édesanyjával jó kapcsolatban van, így rendszeresen láthatja az unokáit is.

Havonta szoktam velük találkozni, és legalább olyankor ér egy kis öröm. Mind a kettő nagyon hasonlít a fiamra, a szemükbe nézve őt látom. Ez jó érzéssel tölt el, hiszen bennük tovább él Krisztián. Nekem az a legfontosabb, hogy az unokámnak mindene meglegyen, szeretetben nőjön fel, és ezt az édesanyja megadja neki. Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron, az egész család bármikor szívesen lát. Szeretnék majd menni… Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog. A Sztárboxban is követtem őt, drukkoltam neki végig. Nagyon ügyes volt a ringben

- tette hozzá Krisztián anyukája.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Hát nem egy szupernagyi, ha csak havonta látja a gyerekeket. Jóformán nem is ismerik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.